Huifkarcentrum Bergh


-advertentiepositie-Huifkarcentrum Bergh

Hoe ontspannen kun je het prachtige Montferland verkennen? Deinend achter de rug van het paard heb je alle tijd om vanuit de huifkar om je heen te kijken. Gezellig met de hele familie of met je collega's! Het gestage ritme van de edele viervoeter geeft je een ultieme rustbeleving. Je kunt je laten rijden, maar bij huifkarcentrum Bergh kun je ook zelf de teugels in handen nemen. Na een korte instructie mag je met een enkelspan op weg.

Arrangementen

Voor kinderen zijn er speciale programma´s met paarden, huifwagens en theater. Huifkarcentrum Bergh organiseert vele soorten huifkartochten voor groepen. Combineer de tocht met diverse leuke activiteiten zoals ringsteken, handboogschieten en veel meer. Geniet na een huifkartocht van allerlei lekkernijen bij het Huifkarcentrum, zoals pannenkoeken of een luxe picknick. Het huifkarcentrum heeft ook trouwkoetsen te huur.

Huifkarcentrum Bergh in Loerbeek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.huifkarcentrum.nl

Huifkarcentrum Bergh
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.