Bezoekerscentrum Min40Celsius

varsselder, Gelderland (2.61km)  -  Het is er gelukkig niet zo koud als de naam doet vermoeden. Wel leer je hier alles over de IJstijd in de Achterhoek. Hoe zag het landschap er toen uit en welke invloed heeft de ijstijd gehad op de ontwikkeling ervan?

Kinderboerderij Engbergen

gendringen, Gelderland (2.83km)  -  Kom langs bij Kinderboerderij Engbergen, een beestachtig leuk uitstapje voor kinderen en hun (groot)ouders. Varkens, vlaamse reuzen en herten ontmoet je hier allemaal.

DRU Cultuurfabriek

ulft, Gelderland (4.47km)  -  DRU Cultuurfabriek is een hippe plek in een oud fabriekspand van de DRU ijzergieterij in Ulft. De verschillende zalen worden gebruikt voor theater, concerten en films. Naast landelijke acts is er veel ruimte voor kunst en cultuur uit de Achterhoek.

DRU Industriepark

ulft, Gelderland (4.47km)  -  De oude ijzergieterij van Ulft heeft een compleet nieuwe bestemming! In de gerenoveerde fabriekspanden smelten evenementen en exposities, kunst en cultuur, historie en innovatie samen tot één nieuwe bedrijvigheid.

Innovatiecentrum CIVON

ulft, Gelderland (4.52km)  -  Leer alles over de ijzerindustrie in de Achterhoek. In innovatiecentrum CIVON kun je zelf aan de slag in één van de workshops.

Laco zwembad Oude IJsselstreek

terborg, Gelderland (6.18km)  -  Laco zwembad Oude IJsselstreek heeft een binnenbad en een buitenbad. Of je nu meters wilt maken in het banenbad of lekker wilt spetteren, het kan allemaal. Geniet in het zomerseizoen van de frisse buitenlucht en duik in het buitenbad.

Wildpark Anholter Schweiz

(6.24km)  -  Wildpark Anholter Schweiz, ook wel biotopwildpark, is een gigantisch natuurpark waar meer dan vijftig dieren in een natuurlijke omgeving leven. Het is een mooi park om te wandelen; er ligt zes kilometer aan wandelpaden.

Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg

's-heerenberg, Gelderland (7.34km)  -  Bowlen doe je bij Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg. Het centrum is een begrip in de Achterhoek. Bowlen is daar één, maar de smakelijke arrangementen zijn minstens zo fijn. Speel een uurtje bowling en strijk daarna neer achter de Berghse...

Kasteel Huis Bergh

's-heerenberg, Gelderland (7.65km)  -  In Kasteel Huis Bergh in het Gelderse 's-Heerenberg kunnen jong en oud zich vermaken en ontspannen in een historische sfeer.

De Grafelijke Torenmolen

zeddam, Gelderland (7.65km)  -  De middeleeuwse Torenmolen van kasteel Huis Bergh is een echte eyecatcher in Zeddam. Het bouwwerk staat in de Top 100 van de Nederlandse monumentenlijst.

Recreatie Te Boomsgoed

braamt, Gelderland (9.39km)  -  Bij Recreatie Te Boomsgoed kunnen gasten paardrijden door de uitgestrekte Montferlandse bossen, kamperen, midgetgolfen of spelen in de speeltuin.

Grenslandmuseum Dinxperlo

dinxperlo, Gelderland (9.51km)  -  De grens blijft een bijzonder fenomeen. Boeven proberen hem illegaal over te steken en een grens kan zomaar een woonwijk splijten. In het Grenslandmuseum In Dinxperlo is alles te vinden over de grensgeschiedenis.

Dickens Museum

braamt, Gelderland (9.61km)  -  Altijd al meer willen weten over het fameuze leven van Charles Dickens? Laat je in het Dickens museum begeleiden door de schrijver zelf en ontdek de kleurrijke geschiedenis achter de schrijver.

Sauna en Wellness Palestra

braamt, Gelderland (9.7km)  -  Toe aan ontspanning? Geniet bij Palestra van een dagje welness. Het centrum heeft verschillende voorzieningen onder één dak, zoals een beautycentrum en uitgebreide sauna.

Manege Stroombroek

braamt, Gelderland (9.88km)  -  Maak een ritje door het licht glooiende landschap van Montferland met een paard van Manege Stroombroek. Er zijn bosritten voor ervaren ruiters en lessen voor beginners.

Voetbalmuseum Home of Football

braamt, Gelderland (9.94km)  -  Voetbalfanaat Fred Baars heeft zijn indrukwekkende voetbalverzameling tentoongesteld in zijn voetbalmuseum Home of Football. Het museum is alleen op afspraak open, zodat Baars je persoonlijk kan rondleiden.

't Pannekoekhuis Westendorp

westendorp, Gelderland (10.81km)  -  Stel een pannenkoek samen bij 't Pannekoekhuis Westendorp met keuze uit wel vijftig ingrediënten. Geniet van heerlijke lekkernijen in een gezellige omgeving.

Future Fun Ballooning

varsseveld, Gelderland (12.64km)  -  Klaar voor een ballonvlucht? Future Fun Ballooning neemt de bezoeker mee de lucht in. Het is ook mogelijk om vanaf een eigen locatie te vliegen.

Pannenkoekenhuis De Zon

wehl, Gelderland (13.45km)  -  De pannenkoeken vliegen door de pan bij Pannenkoekenhuis De Zon! Geniet in het zonnetje van een pannenkoek of blijf lekker warm binnen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wijngoed Montferland