1

Uitstapjes vlakbij Sauna en Wellness Palestra

Dickens Museum

braamt, Gelderland (0.67km)  -  Altijd al meer willen weten over het fameuze leven van Charles Dickens? Laat je in het Dickens museum begeleiden door de schrijver zelf en ontdek de kleurrijke geschiedenis achter de schrijver.

Recreatie Te Boomsgoed

braamt, Gelderland (0.8km)  -  Bij Recreatie Te Boomsgoed kunnen gasten paardrijden door de uitgestrekte Montferlandse bossen, kamperen, midgetgolfen of spelen in de speeltuin.

Manege Stroombroek

braamt, Gelderland (0.92km)  -  Maak een ritje door het licht glooiende landschap van Montferland met een paard van Manege Stroombroek. Er zijn bosritten voor ervaren ruiters en lessen voor beginners.

Voetbalmuseum Home of Football

braamt, Gelderland (1.42km)  -  Voetbalfanaat Fred Baars heeft zijn indrukwekkende voetbalverzameling tentoongesteld in zijn voetbalmuseum Home of Football. Het museum is alleen op afspraak open, zodat Baars je persoonlijk kan rondleiden.

Pannenkoekenhuis De Zon

wehl, Gelderland (3.97km)  -  De pannenkoeken vliegen door de pan bij Pannenkoekenhuis De Zon! Geniet in het zonnetje van een pannenkoek of blijf lekker warm binnen.

Kinderboerderij Kokiezier

doetinchem, Gelderland (4.09km)  -  Geniet van gezellige en bijzondere dieren op kinderboerderij Kokiezier. Ooit gehoord van een dwergkoe? Ontmoet haar in Doetinchem! Het dikke varken Blitz loopt vrij rond.

Monkey Town Doetinchem

doetinchem, Gelderland (4.15km)  -  Superlego, ballenbakken en een extra grote voetbalkooi. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is Monkey Town Doetinchem één groot speelparadijs. Ouders rusten lekker uit onder het genot van koffie en gratis wifi.

Stadsmuseum Doetinchem

doetinchem, Gelderland (4.18km)  -  Zie hoe de stad Doetinchem ontstond in Stadsmuseum Doetinchem en doorloop aan de hand van de uitgebreide collectie de geschiedenis.

Schouwburg Amphion

doetinchem, Gelderland (4.3km)  -  Schouwburg Amphion in Doetinchem is 'het theater van Oost-Gelderland'. In het theatercafé kunnen bezoekers na afloop dineren.

Huifkarcentrum Bergh

loerbeek, Gelderland (4.5km)  -  Maak een tocht met een huifkar van Huifkarcentrum Bergh en ontdek het prachtige Montferland! Je kunt de rit combineren met een spel onderweg of met een heerlijke picknick. Laat je rijden of neem zelf de teugels in handen en men je eigen wagen!

Skyzone Rozengaarde

doetinchem, Gelderland (5.28km)  -  Durfallen opgelet! Ga op avontuur in Skyzone Rozengaarde. Spring, klim en klauter over de obstakels van Superjump of ga een potje voetballen. Bekijk wat Skyzone voor jou in huis heeft: Superjump: Een spectaculaire trampolinearena waarin niet...

Zwembad Rozengaarde

doetinchem, Gelderland (5.28km)  -  Kom afkoelen in zwembad Rozengaarde, een subtropisch zwembad vol verrassingen in Doetinchem.

Zwembad De Byvoorde

wehl, Gelderland (5.4km)  -  Aan de bosrand van Wehl ligt het prachtige openluchtzwembad De Byvoorde. Neem een duik in het verkoelende water en geniet in de ligweide van de zon en de mooie omgeving.

Easyfeeling Sauna-Skincare-Wellness

doetinchem, Gelderland (5.49km)  -  Kom tot die heerlijke verdiende rust bijEasyfeeling Sauna-Skincare-Wellness. Geen overvolle en grote sauna, maar hier ontspan je in een knusse sfeer.

Speelnatuur van OERRR Bergherbos

beekbergen, Gelderland (5.82km)  -  Via een halfverharde volle weg door de bomen komen ook kinderen in een rolstoel goed bij OERRR Speelnatuur Bergherbos. Een speelparadijs in de natuur met klim- en klautertoestellen, een dassentunnel en een groot huttenbouw-bos.

Museum Tukar Menukar

doetinchem, Gelderland (6.07km)  -  Hoe betaalde men in Nederlands-Indië? Bekijk de betaalmiddelen in het museum Tukar Menukar (dat betekent: 'uitwisseling').

Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg

's-heerenberg, Gelderland (6.57km)  -  Bowlen doe je bij Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg. Het centrum is een begrip in de Achterhoek. Bowlen is daar één, maar de smakelijke arrangementen zijn minstens zo fijn. Speel een uurtje bowling en strijk daarna neer achter de Berghse...

Uitkijktoren Hulzenberg

beek, Gelderland (6.59km)  -  Beklim uitkijktoren Hulzenberg in Beek, gemeente Montferland, en ontdek de oeroude stuwwal onder de toren en de mooiste vergezichten in Beek.

Kasteel Huis Bergh

's-heerenberg, Gelderland (6.65km)  -  In Kasteel Huis Bergh in het Gelderse 's-Heerenberg kunnen jong en oud zich vermaken en ontspannen in een historische sfeer.

De Grafelijke Torenmolen

zeddam, Gelderland (6.65km)  -  De middeleeuwse Torenmolen van kasteel Huis Bergh is een echte eyecatcher in Zeddam. Het bouwwerk staat in de Top 100 van de Nederlandse monumentenlijst.

Laco zwembad Oude IJsselstreek

terborg, Gelderland (7.31km)  -  Laco zwembad Oude IJsselstreek heeft een binnenbad en een buitenbad. Of je nu meters wilt maken in het banenbad of lekker wilt spetteren, het kan allemaal. Geniet in het zomerseizoen van de frisse buitenlucht en duik in het buitenbad.

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland (7.72km)  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

Bezoekerscentrum Min40Celsius

varsselder, Gelderland (8.02km)  -  Het is er gelukkig niet zo koud als de naam doet vermoeden. Wel leer je hier alles over de IJstijd in de Achterhoek. Hoe zag het landschap er toen uit en welke invloed heeft de ijstijd gehad op de ontwikkeling ervan?

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland (8.8km)  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

Innovatiecentrum CIVON

ulft, Gelderland (8.89km)  -  Leer alles over de ijzerindustrie in de Achterhoek. In innovatiecentrum CIVON kun je zelf aan de slag in één van de workshops.

DRU Industriepark

ulft, Gelderland (8.97km)  -  De oude ijzergieterij van Ulft heeft een compleet nieuwe bestemming! In de gerenoveerde fabriekspanden smelten evenementen en exposities, kunst en cultuur, historie en innovatie samen tot één nieuwe bedrijvigheid.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sauna en Wellness Palestra