1

Uitstapjes vlakbij Recreatiegebied Rhederlaag

Openluchtzwembad De Hangmat

velp, Gelderland (1.99km)  -  Openluchtzwembad Rheden is een groot buitenbad dat mooi in de natuur ligt. Het zwembad staat bekend om haar ruime opzet en de goede faciliteiten. Vanaf 20 graden Celsius is het bad geopend.

Natuurgebied Vaalwaard

lathum, Gelderland (2.49km)  -  De Vaalwaard is een internationaal beschermd vogelgebied waar de mens niet is toegestaan, maar vanaf een afstandje is het mogelijk om vele vogels te spotten.

Pannekoekhuis Strijland

rheden, Gelderland (2.89km)  -  Of je nu 8 bent of 108, pannenkoeken blijven een traktatie. Pannekoekhuis Strijland bakt ze al jaren volgens oud-Hollands familierecept. Test het zelf!

Vergaderen op Landgoed Rhederoord

de steeg, Gelderland (3.53km)  -  Aan de rand van de Veluwezoom ligt Landgoed Rhederoord. Het statige landhuis wordt omgeven door een park van twaalf hectare en is geschikt als vergaderlocatie.

Posbank

rheden, Gelderland (3.59km)  -  Genieten van het schitterende uitzicht op de Posbank vlak bij Arnhem. Zeker wanneer de heide in bloei staat! Trek de wandelschoenen aan maak een tocht door het paars.

Downhill Steppen

rheden, Gelderland (3.59km)  -  Heerlijk door de prachtige natuur op de Veluwezoom steppen. Eerst een zware tocht omhoog, om vervolgens een heel eind naar beneden te vliegen! Wat een fantastische ervaring moet dat zijn.

Kasteel en Landgoed Middachten

de steeg, Gelderland (3.62km)  -  De poorten van het zeventiende-eeuwse Kasteel Middachten staan open om over het landgoed te dwalen, de prachtige tuinen te bewonderen of in het koetshuis te overnachten.

Dagje met de herder mee

rheden, Gelderland (3.87km)  -  Ervaar het leven van een schaapherder voor één dagje in Rheden. Ga mee met de herder en luister naar zijn verhalen over de kudde, de natuur en het werk.

Speeltuin De Klimtuin - Intratuin Duiven

duiven, Gelderland (4.17km)  -  Voor een bezoek aan de Intratuin in Duiven hoef je de kinderen niet langer over te halen. Zij spelen en klimmen gerust een uurtje in speeltuin De Klimtuin, waar je tot negen meter hoog kunt klimmen.

Kartbaan Duiven

duiven, Gelderland (4.58km)  -  Heerlijk scheuren in een van de beste indoorkartbanen. Kartbaan Duiven heeft een kartbaan met twee verdiepingen om je helemaal los te laten gaan.

Venue 13

velp, Gelderland (5km)  -  Kastanjelaan 13 is het vervolg op Kunsthuis 13. Deze theater-, congres- en concertzaal is een prima locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Ballonvaren met 4CB

duiven, Gelderland (5.46km)  -  Stijg boven alles uit en vaar mee met een ballon van 4CB Ballonvaarten. Bewonder het landschap in de ondergaande of de opkomende zon.

Mountainbikeroute Veluwezoom

velp, Gelderland (5.5km)  -  Stap op je mountainbike en ontdek een van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland: de Veluwezoom. Hier cross je door bos, hei en stuifzand over de MTB-route met de meeste hoogtemeters van Nederland!

Pannenkoekenrestaurant De Snippenhof

duiven, Gelderland (5.65km)  -  Bij Pannenkoekenrestaurant De Snippenhof heb je keuze uit meer dan tachtig verschillende soorten pannenkoeken waardoor je altijd wel iets kunt vinden dat je smaakt!

Gelders Geologisch Museum

velp, Gelderland (5.66km)  -  Verken de Veluwezoom met de Stenenzoekkaart en leer het verhaal achter deze stenen kennen in het Gelders Geologisch Museum.

Openluchttheater De Pinkenberg

velp, Gelderland (5.72km)  -  Openluchttheater De Pinkenberg bestaat al sinds 1934 en is al jaren hét podium voor muziek en toneel. Heerlijk genieten van theater in de open lucht.

De Westernboerderij

didam, Gelderland (5.72km)  -  Daag je oom uit voor een stoere pot bierpulschuiven. Op De Westernboerderij in Didam ben je samen met je familie cowboy voor één dag. Of boek een van de andere groepsactiviteiten. Moe geworden? Blijf overnachten in een tipi.

Kinderboerderij Rosorum

zevenaar, Gelderland (5.73km)  -  Bij kinderboerderij Rosorum in Zevenaar hebben de dieren een mooi leven. Kom knuffelen met de chinchilla's de cavia's en de ezels Bibi en Amigo. Echte boeren en boerinnen halen hun dierverzorgingsdiploma.

Lentebad

zevenaar, Gelderland (5.82km)  -  Het Lentebad in Zevenaar heeft voor elk wat wils. Je beleeft hier een leuk dagje uit: waterpret in het buitenbad of in de waterspeeltuin, bubbelen in de whirlbank of baantjes trekken.

De Paardenspeelwei

velp, Gelderland (5.91km)  -  Een speeltuin zonder 'gewone' speeltoestellen, maar met allemaal natuurlijke materialen. Ga ook ravotten in de natuur, klimmen in bomen en racen door het zand van de Paardenspeelwei.

Museumschip Kasteel Vlotburg

zwartsluis, Overijssel (5.92km)  -  Museumschip Kasteel Vlotburg vaart van plaats tot plaats en brengt de Middeleeuwen met zich mee. Stap aan boord en zwicht voor de betovering van deze tijd.

Vispassage Doesburg

doesburg, Gelderland (5.95km)  -  Spot vissen in de speciaal aangelegde vispassage in de IJssel bij Doesburg. Je hebt er niet eens een duikbril voor nodig!

Grote Convent - Het Arsenaal Doesburg

doesburg, Gelderland (6.23km)  -  Het Arsenaal is één van de oudste gebouwen van de Gelderse Hanzestad Doesburg en heeft een rijke geschiedenis. Tegenwoordig prik je er een vorkje in het Grand-café, leer je meer over de rijke geschiedenis van het pand, bezoek je bijzondere...

Domein Hof te Dieren - Wijngaard

dieren, Gelderland (6.27km)  -  Een stukje Frankrijk in Nederland is te vinden in de grootste ommuurde wijngaard van Nederland. In Domein Hof te Dieren schenken ze de heerlijkste biologische wijn.

Museum De Roode Tooren

doesburg, Gelderland (6.27km)  -  Doesburg is trots op het kleine museum De Roode Tooren. Beleef de geschiedenis van deze stad in bijvoorbeeld een nagebouwde kruidenierswinkel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiegebied Rhederlaag