Uitstapjes vlakbij Zwembad De Byvoorde

Pannenkoekenhuis De Zon

wehl, Gelderland (1.44km)  -  De pannenkoeken vliegen door de pan bij Pannenkoekenhuis De Zon! Geniet in het zonnetje van een pannenkoek of blijf lekker warm binnen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Kokiezier

doetinchem, Gelderland (3.18km)  -  Geniet van gezellige en bijzondere dieren op kinderboerderij Kokiezier. Ooit gehoord van een dwergkoe? Ontmoet haar in Doetinchem! Het dikke varken Blitz loopt vrij rond.

elke dag geopend 

Huifkarcentrum Bergh

loerbeek, Gelderland (3.71km)  -  Maak een tocht met een huifkar van Huifkarcentrum Bergh en ontdek het prachtige Montferland! Je kunt de rit combineren met een spel onderweg of met een heerlijke picknick. Laat je rijden of neem zelf de teugels in handen en men je eigen wagen!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Monkey Town Doetinchem

doetinchem, Gelderland (4.24km)  -  Superlego, ballenbakken en een extra grote voetbalkooi. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is Monkey Town Doetinchem één groot speelparadijs. Ouders rusten lekker uit onder het genot van koffie en gratis wifi.

elke dag geopend 

Huifkartochten bij Stalhouderij Belfjor

loil, Gelderland (4.36km)  -  Stichting Belfjor is van alle markten thuis. Het is een zorgboerderij voor mensen met een beperking. De stalhouderij die bij de stichting hoort, verzorgt huifkarritten en men- en rijlessen door het prachtige Montferland.

elke dag geopend 

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland (4.67km)  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland (4.89km)  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

geopend, elke dag geopend 

Voetbalmuseum Home of Football

braamt, Gelderland (4.89km)  -  Voetbalfanaat Fred Baars heeft zijn indrukwekkende voetbalverzameling tentoongesteld in zijn voetbalmuseum Home of Football. Het museum is alleen op afspraak open, zodat Baars je persoonlijk kan rondleiden.

geopend op afspraak of bel  

Manege Stroombroek

braamt, Gelderland (4.99km)  -  Maak een ritje door het licht glooiende landschap van Montferland met een paard van Manege Stroombroek. Er zijn bosritten voor ervaren ruiters en lessen voor beginners.

elke dag geopend 

Krijg de slappe lach in speelpark Het Land van Jan Klaassen

braamt, Gelderland (5.04km)  -  In Het Land van Jan Klaassen kunnen kleine kinderen ouderwets gezellig spelen. Bezoek de lachspiegels, maak een treinritje of beleef een kindershow in het grootste poppentheater van Nederland.

geopend open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland

braamt, Gelderland (5.29km)  -  Verblijf bij Kindercamping Jan Klaassen Dromenland in Braamt en ontdek de verschillende accommodaties waar je samen met je kinderen kunt genieten.

geopend, open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Kabelwaterskibaan Stroombroek

braamt, Gelderland (5.38km)  -  Ga waterskiën of wakeboarden bij Kabelwaterskibaan Stroombroek en ontspan daarna in de mooie beachclub.

geopend, elke dag geopend 

Sauna en Wellness Palestra

braamt, Gelderland (5.4km)  -  Toe aan ontspanning? Geniet bij Palestra van een dagje welness. Het centrum heeft verschillende voorzieningen onder één dak, zoals een beautycentrum en uitgebreide sauna.

elke dag geopend 

Landal Stroombroek

braamt, Gelderland (5.4km)  -  In Landal Stroombroek genieten vakantiegangers van de rust en de natuur van de Achterhoek. Het park ligt niet alleen vlak bij een recreatieplas, maar er is ook een zeer luxe overdekt zwembad.

elke dag geopend 

Recreatie Te Boomsgoed

braamt, Gelderland (5.5km)  -  Bij Recreatie Te Boomsgoed kunnen gasten paardrijden door de uitgestrekte Montferlandse bossen, kamperen, midgetgolfen of spelen in de speeltuin.

elke dag geopend 

Venema Antiques & Classic Cars

drempt, Gelderland (5.73km)  -  Snuffel tussen oude spullen. Bij Venema Antiques vermaak je je wel even! Duik in de geschiedenis en bekijk de oude auto's, meubels en prachtige klokken.

open op zaterdag 

Schouwburg Amphion

doetinchem, Gelderland (6.12km)  -  Schouwburg Amphion in Doetinchem is 'het theater van Oost-Gelderland'. In het theatercafé kunnen bezoekers na afloop dineren.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speelnatuur van OERRR Bergherbos

beekbergen, Gelderland (6.17km)  -  Via een halfverharde volle weg door de bomen komen ook kinderen in een rolstoel goed bij OERRR Speelnatuur Bergherbos. Een speelparadijs in de natuur met klim- en klautertoestellen, een dassentunnel en een groot huttenbouw-bos.

elke dag geopend 

Uitspanning 't Peeske

beek, Gelderland (6.18km)  -  Geniet na een wandeling door de Beekse bossen van Montferland van een hapje en een drankje bij Uitspanning 't Peeske. Culinair genieten, midden in de natuur! Het restaurant ligt aan het hoogst gelegen meertje van Nederland.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Stadsmuseum Doetinchem

doetinchem, Gelderland (6.19km)  -  Zie hoe de stad Doetinchem ontstond in Stadsmuseum Doetinchem en doorloop aan de hand van de uitgebreide collectie de geschiedenis.

's maandags gesloten 

Fort Pannerden

Fort Pannerden

Bestel snel je tickets Fort Pannerden werd lang geleden gebruikt om de Rijn en Waal te beheersen. Tegenwoordig kun je er de hele dag op onderzoek uit! Trotseer de Escape room Elements, ga op een spannende puzzelexpeditie en ontdek verhalen van vroegere bewoners.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Byvoorde