Uitstapjes vlakbij Wijngoed De Hennepe

Nationaal Onderduikmuseum

aalten, Gelderland (1.7km)  -  Het Gelderse dorpje Aalten herbergde tijdens de Tweede Wereldoorlog de meeste onderduikers van Nederland. Nationaal Onderduikmuseum vertelt dit verhaal vanuit meerdere perspectieven.

Synagoge Aalten

aalten, Gelderland (1.81km)  -  Joods leven in Nederland. Bekijk exposities rondom Joodse kunst, cultuur of religie in de gerestaureerde Aaltense synagoge en maak kennis met het Jodendom.

Korenmolen De Lelie

aalten, Gelderland (2.68km)  -  Korenmolen De Lelie is een kleine korenmolen in Aalten. De molen staat in de achtertuin van molenmaker Henk Vaags en is alleen van buiten te bewonderen.

Zwembad 't Walfort

aalten, Gelderland (2.72km)  -  Zwembad 't Walfort heeft een binnen- en buitenbad. In de winter geniet je binnen van het bubbelbad en het stoombad. In de zomer van het heerlijke, verkoelende water van het buitenbad!

Het Theepottenmuseum

aalten, Gelderland (6.76km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een theepot van gemaakt. Het Theepottenmuseum bewaart een hele verzameling 'gekke theepotten', van hondjes tot een spaceshuttle waar echte thee uitkomt!

Logeerboerderij Erve Paske

lievelde, Gelderland (8.97km)  -  Kom met de hele familie overnachten op het platteland! Op logeerboerderij Erve Paske maak je het boerenleven van dichtbij mee en er is speciale aandacht voor de mindervalide mens.

Kaasboerderij Weenink

lievelde, Gelderland (9.27km)  -  Op kaasboerderij Weenink wordt rauwe melk verwerkt in overheerlijke boerenkaas. De kazen liggen te rijpen in de kaaskelder waar je onder begeleiding een kijkje mag nemen. Proeven kan natuurlijk ook. In de Landwinkel zijn diverse streekproducten te...

Landgoed Mentink

winterswijk, Gelderland (9.46km)  -  Landgoed Mentink is een authentiek bosgebied waar je heerlijk terechtkunt voor een wandeling door oude bomenlanen en langs de akkers.

Grenslandmuseum Dinxperlo

dinxperlo, Gelderland (9.97km)  -  De grens blijft een bijzonder fenomeen. Boeven proberen hem illegaal over te steken en een grens kan zomaar een woonwijk splijten. In het Grenslandmuseum In Dinxperlo is alles te vinden over de grensgeschiedenis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wijngoed De Hennepe