Sky High Escape Room Almere


-advertentiepositie-



Sky High Escape Room Almere

Het is alsof je op de set van een spannende film bent beland, maar dan levensecht! In de VR escaperooms in Almere kun je niet rustig blijven kijken, maar zul je in actie moeten komen. Ontsnap aan woedende draken, onthul een tempel op de diepzeebodem of spoor een gevaarlijke bandiet op. Een mooie taak om samen met collega's, vrienden of familie te volbrengen, als je kunt samenwerken tenminste...

In de andere twee escaperooms wachten nog spannendere avonturen! Duik in de psychologische thriller Painkiller en help een patiënt die onder behandeling staat van een beruchte psychiater. Of kom in actie als een geheim agent en probeer de machtige spelers af te troeven in de strijd om grote bedragen! Al bij de reservering van deze escaperoom begint de interactieve, filmische ervaring. Een van de opdrachtgevers neemt contact op en geeft de eerste hints. Bij binnenkomst lijkt de escape room net een filmdecor. Zachte jazz, heimelijk gefluister, de geur van gin-tonics en slechte bedoelingen vullen de ondergrondse ruimte. Aan jullie de taak om dit spannende, uitdagende raadsel op te lossen. Lukt dat binnen zestig minuten?

Sky High Escape Room Almere in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.skyhighescaperoom.nl

Sky High Escape Room Almere
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.