Kasteel De Keverberg
Kasteel De Keverberg

Je oog valt meteen op Kasteel De Keverberg: uit de ruïnes van het oorspronkelijke kasteel stijgen moderne muren van glas op. Historisch en modern vormen hier één geheel. Binnen loop je door oude gewelven, maar ook door lichte zalen waar je naar alle kanten een prachtig uitzicht hebt. Voor het kasteel werd gebouwd stond hier ooit een grote ronde toren uit 950. Sinds de verbouwing in 2015 is deze toren weer deels zichtbaar. Ook in de kelders kun je de resten van de toren zien. Eigenlijk staan hier twee kastelen op elkaar! Ontdek de geschiedenis van deze historische plek met een rondleiding op je eigen telefoon, terwijl de kinderen de spannende schervenspeurtocht volgen.

Je kunt in dit kasteel trouwen en je bruiloft vieren in de historische gewelven. Of bouw een feestje in een van de lichte moderne zalen. Vergaderen kan hier ook in speciale vergaderruimtes. Voor een hapje en drankje kun je terecht in de Binnenplaats en op het Maasterras. Zin in avontuur? Boek dan het arrangement Code Keverberg en zoek een geheime code in en rondom het kasteel. Of pak de metaaldetector en de blacklight lamp om het geheim van de baron te ontmaskeren.

Kasteel De Keverberg in Kessel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek kasteeldekeverberg.nl

Foto: Limburg Marketing © Dick Holthuis
Foto: Limburg Marketing © Dick Holthuis