1

Escaperoom The Recruits
Escaperoom The Recruits

Geheim agenten gezocht! Heb jij het in je om te infiltreren, te volgen en te spioneren? Daar kom je achter bij escaperoom The Recruits. Infiltreer in een high-tech complex van de Russische geheime dienst en probeer daar weer heelhuids uit te komen met belangrijke informatie. Je hebt slechts 90 minuten de tijd voor het alarm afgaat! Er is ook een versie voor kinderen, waarbij je met het hele gezin informatie probeert te stelen van een organisatie, waarmee je het milieu kunt redden. Dat vraagt aardig wat gepuzzel!

Liever naar buiten? Ga dan voor de missie Golden Retriever. Hierin ga je achter een hacker aan die data heeft gestolen over chemische wapens. Volg je doelwit als een echte spion onopvallend door de stad en verlies hem niet uit het oog! Jullie missie: de gestolen data onderscheppen voor het in verkeerde handen valt.

Escaperoom The Recruits in Woerden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 20,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Escaperoom The Recruits
Foto: Escaperoom The Recruits