woerden zwembaden

Woerden Zwembad (26)

Gevonden in de buurt van Woerden:

Zwembad De Tweesprong

ROELOFARENDSVEEN, ZUID-HOLLAND - Recreatief zwemmen, baantjes trekken of aquasporten, het kan in Zwembad de Tweesprong. Bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 4,80

kinderen vanaf € 4,45

peuters gratis

Gouwebad De Sniep

WADDINXVEEN, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Sniep is een mooi subtropisch zwembad van alle gemakken voorzien. Met stoomcabines en een 55 meter lange glijbaan is dit zwembad leuk voor iedereen!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,85

kinderen vanaf € 4,55

peuters vanaf € 2,80

Openluchtzwembad De Fuut

REEUWIJK, ZUID-HOLLAND - De Fuut is een mooi openluchtzwembad in Reeuwijk voor een gezellig dagje weg in de buitenlucht. Het zwembad heeft drie verschillende baden en een grote ligweide.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 3,00

peuters gratis

Zwembad De Zuidplas

MOORDRECHT, ZUID-HOLLAND - Lekker zwemmen en daarna zonder prikkende rode chloor-ogen nog een drankje doen? Bij Zwembad de Zuidplas kan het dankzij minder chloorgebruik en het aanwezige sportcafé!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 4,35

kinderen vanaf € 3,10

Zwembad De Wel

NIEUWKOOP, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom dus gezellig langs met het hele gezin!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,20

kinderen vanaf € 3,70

Zwembad De Loete

HAASTRECHT, ZUID-HOLLAND - Geniet bij mooi weer van het heerlijke water van openluchtzwembad De Loete in Haastrecht. Glij van de glijbaan of ontspan in de ligweide.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 4,00

Zwembad De Kuil

BODEGRAVEN, ZUID-HOLLAND - Zwembad de Kuil heeft een subtropisch recreatiebad, een groot wedstrijdbad en een buitenbad. Attracties als een glijbaan en springtoren in het buitenbad zorgen voor een spetterend verblijf.

elke dag geopend

entree vanaf € 4,50

peuters gratis