Street Jump

Street Jump

Kom jumpen en free runnen bij Street Jump, vlak bij Haarlem! De trampolinevelden staan al op je te wachten. Daaronder ook de schuine trampolines in de half pipe area. Moeilijk, maar wat een geweldig gevoel als die salto hier ook lukt! Of je andere tricks. Spring van de jump torens op de big airbag, ontwijk de obstakels op de jump-caroussel en ga de uitdaging aan op het Ninja Parkour. Free runners lopen tegen de muren op bij de 'high performance wall'.

Even iets anders dan springen? Trotseer dan de vier meter hoge climbing wall en sluit af met een potje dunken of dodge ball. Bij Street Jump raak je je energie wel kwijt! Je kunt er ook terecht voor feestjes, verjaardagen, fitness en lessen. Voor kinderen onder de zeven jaar is er de mini-jump op speciale tijden en zijn er aangepaste kinderfeestjes. Ouders, broers en zussen mogen uiteraard met de kleine springers meekomen.

Street Jump in Overveen leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 11,95 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Street Jump

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.