seeTheHague - Ontdek Den Haag op de fiets of te voet
seeTheHague

Leer Den Haag kennen als een échte local met een stadstour van seeTheHague. Een ervaren en vooral enthousiaste gids leidt je rond langs alle highlights én verborgen pareltjes van de hofstad. Na je ronde van 2,5 uur ken je het verschil tussen Hagenaren en Hagenezen en heb je eindelijk het antwoord op de vraag: is Den Haag nou een stad of een dorp? Heb je zelf vragen? Stel ze vooral. De gidsen weten namelijk (bijna) alles.

Spring ieder weekend op de fiets tijdens de 'Den Haag Highlight Tour', waarbij je gezellig met een groepje op pad gaat. Je komt langs het Binnenhof en de Hofvijver, het politieke centrum van de stad. Wat gebeurde hier precies met de gebroeders De Witt? Maar ook het Lange Voorhout (Haagse hopjes), het Vredespaleis, Paleis Noordeinde en Haagse Harry mogen natuurlijk niet ontbreken. Wil je liever met je eigen familie, vrienden, teamgenoten of collega's de stad in? Boek dan een privé fiets- of wandeltour. Dit kan iedere dag op aanvraag.

seeTheHague in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Hoor alle ins en outs over de Hofstad. Foto: seeTheHague
Ontdek Den Haag op de Fiets. Foto: seeTheHague
Hoor alle ins en outs over de Hofstad. Foto: seeTheHague
Hoor alle ins en outs over de Hofstad. Foto: seeTheHague