Be Boulder Amsterdam
Kom klimmen bij Be Boulder Amsterdam

Wat een kleurtjes om je heen in boulderhal Be Boulder! Elke kleur is een aparte klimroute, van makkelijk tot moeilijk. Wie hier voor het eerst komt gaat misschien recht omhoog zonder daar op te letten. Maar als je eenmaal een beetje weet hoe het boulderen in elkaar zit, merk je hoe leuk het is om uit te puzzelen hoe je een route het beste kunt tackelen. Zet ik mijn voet daar, of toch daar? En als het niet lukt even spieken hoe je vrienden het doen, want boulderen is juist leuk om met anderen te doen. De routes bespreken, kijken wie het snelst gaat, oh en wauw roepen als iemand een moeilijk onderdeel onder de knie krijgt en tussendoor aan de bar hangen voor een biertje of een gezonde smoothie. Want bij Be Bouder hebben ze ook nog een uitgebreide bar en je kunt er uitstekend eten. Met uitzicht op de boulders.

Voor boulderen heb je niets speciaals nodig, alleen prettige kleren waarin je goed kunt bewegen. En boulderschoenen, maar die kun je bij Be Boulder huren. Zekeren is niet nodig, want je klimt tot maximaal 4,5 meter hoogte. Er is iemand aanwezig die je vooraf de fijne kneepjes van het klimmen uitlegt en daarna kun je meteen omhoog.

Ook als gezinsuitje

Iedereen vanaf zes jaar kan komen boulderen bij Be Boulder. Want ook kinderen klimmen en klauteren graag. Dat maakt Be Boulder een perfect uitje voor het hele gezin. Mochten ze onverhoopt toch vallen, dan komen ze zacht terecht op de enorme dikke matten. Dat geldt helemaal voor de bak vol zachte foamblokken, grote kans dat ze daar zelfs voor hun plezier invallen. Ben je zelf moe en je kleine klimgeitjes nog helemaal niet? Dan trek je je gewoon even terug met een kopje koffie of lekkere smoothie op een van de terrassen met uitzicht op de boulders. En na afloop lekker een hapje eten, daar zorgt de chefkok van Be Boulders wel voor.

Be Boulder Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek beboulder.nl

Be Boulder Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.