C&HET natuurontdekpaden
Natuurontdekpaden voor kinderen in het Curringherveld

Wie gaat er mee om de kabouters van het Curringherveld te zoeken? Je vindt ze geschilderd op grote keien, dus dat wordt speuren naar de volgende! Voor onderweg krijgen jullie mooie opdrachtkaarten mee, een leuke plattegrond en een kistje vol handige materialen.

Zijn de kinderen al wat ouder, volg dan het Natuurontdekpad waar ze spelenderwijs van alles leren over de natuur en zelfs het weer. Voor kinderen vanaf elf jaar is er het spannende Sporenpad. Dat wordt goed zoeken naar de dierensporen, waarbij je niet bang moet zijn om overal doorheen te kruipen. Sssst, dan zie je misschien wel het dier dat de sporen heeft gemaakt.

De paden komen allemaal langs een ouderwetse vuurplaats. Afbakbroodjes mee en de kinderen hebben nog nooit zulk lekker brood gegeten, als het brood dat ze hier zelf boven een vuurtje bakken. Je betaalt wel extra voor het gebruik, maar dan ligt er ook een stapel hout op je te wachten dat zelfs voor je aangestoken wordt.

C&HET natuurontdekpaden in Kornhorn leent zich ook goed voor een kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.cenhek.nl

C&HET natuurontdekpaden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.