Dagje relaxen op het water met Binkboot

Binkboot

Stap in de Binkboot en laat je meenemen door de ervaren schipper. Ontdek het Gooimeer, de mooiste plekjes aan de Vecht en onbewoonde eilandjes waar jullie kunnen aanleggen om te zwemmen. Of vaar mee over de plassen en waterwegen door Almere zelf. Terwijl de schipper enthousiast allerlei leuke weetjes vertelt, zit je zelf ontspannen met een drankje op het dek. Even puur relaxen en genieten.

Groepen van vier tot en met twaalf personen kunnen de Binkboot huren voor een dag, compleet met hapjes en drankjes, maar voor een uurtje kan ook. Bij Binkboot is alles mogelijk. Daarnaast zijn er ook romantische Tours for two! Met high tea of high wine, of kies voor de sunset tour en zie samen de zon in het water zakken.

Liever zelf op stap zonder schipper? Huur dan een Whaly consoleboot. Daar passen makkelijk zes mensen in en je hebt geen vaarbewijs nodig. Na de instructies kunnen jullie meteen het water op.

Binkboot in Almere-Haven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, kinderfeestje (vanaf € 41,25 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.