BillyBird Park Hemelrijk

Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (NB) is er binnen én buiten plezier voor iedereen! Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen diverse binnen- en buitenattracties, zoals een achtbaan, de bootjesglijbaan Splash en een enorme binnenspeeltuin.

Bezoek www.billybird.nl »

Als het regent is er de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland, waar alles draait om piraten. Verken samen met papa, mama, opa of oma de Piratenkooi. Klimtorens, touwbruggen, glijbanen, springkussens en bouwblokken zorgen voor urenlang speelplezier. Voor kleintjes jonger dan zes jaar is er een apart speelgebied.

Het grote strandbad is dé plek om te waterfietsen, zwemmen of gewoon lekker te zonnen als het mooi weer is. Hier is ook een uitgestrekt survivalgebied, met daarin heen spannend touwenparcours en een supersnelle bootjesglijbaan. Klauter en klim op de Hemelaya en ga met het hele gezin in de achtbaan! Stap in de spannendste en snelste attractie van Hemelrijk en geniet van het overweldigende uitzicht!

Kinderen spelen naar hartelust in Hemelrijk!

Kinderen spelen naar hartenlust in Hemelrijk!

Speciaal voor de kleine gasten is er buiten een speelgebied dat is afgeschermd van het water: Kinderland. Dit speelgebied bestaat uit een Kinderkermis met botsauto’s, een draaimolen, een kop-en-schotel attractie en nog veel meer! In het gloednieuwe Speelcircus van 11 meter hoog en 28 meter lang kruip je in de huid van een echte acrobaat.

Onvergetelijke kinderfeestjes!

BillyBird is de perfecte plek voor een kinderfeestje. Elke week zijn er extra activiteiten, speciaal voor kinderfeestjes. Neem ook eens een kijkje bij de voordelige arrangementen!

BillyBird Park Hemelrijk in Volkel leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,75 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.billybird.nl »

Zoef van de waterglijbaan af.

De spannende achtbaan.

Zoef van de waterglijbaan af.

Zoef van de waterglijbaan af.

Zoef van de waterglijbaan af.

Durf jij op grote hoogte te klimmen?

Zoef van de waterglijbaan af.

Geniet van een prachtig uitzicht.

Zoef van de waterglijbaan af.

Kom spelen in het Speelcircus.

Zoef van de waterglijbaan af.

Waan jezelf een echte circusartiest.