Belgian Beer World
Ontdek alles over Belgische bieren bij Belgian Beer World

Midden in het centrum van Brussel vind je het Beursgebouw en daarin bevindt zich het grootste, interactieve belevingscentrum over bier: Belgian Beer World. Dit museum leert iedereen op speelse wijze meer over het populaire, Belgische bier, waar veel liefhebbers fan van zijn. Niet voor niets staat België bekend als bierland. Hun Belgische biercultuur staat zelfs op de Unesco-lijst van cultureel immateriaal erfgoed. Het Belgische bier is uniek en van een uitzonderlijke kwaliteit. Gedurende je bezoek aan het interactieve biermuseum ontdek je hier alles over en zelfs over geheimen van de Belgische brouwers.

Natuurlijk kun je tussendoor ook Belgisch bier proeven. Niet alleen tijdens de beleving, maar ook achteraf in The Beerlab. Geniet met een biertje op het enorme dakterras met een waanzinnig uitzicht over Brussel. Je voelt je even in de zevende hemel. Cheers!

Belgian Beer World in Brussel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.belgianbeerworld.be

Belgian Beer World
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.