Wat te doen in Brussel

Dagje Brussel, wat te doen?

Bezienswaardigheden en allerlei leuke activiteiten die je kunt doen Brussel en omgeving.

Brussels Expo

brussel, Belgie  -  In Brussels Expo is altijd wel iets te beleven. Dit evenementencomplex herbergt een groot aanbod aan cultuur, shows en ontspanning.

Hallepoort Museum

brussel, Brussel  -  De Hallepoort is een museum en een monument tegelijkertijd. Een bezoek aan het museum leert je alles over de geschiedenis van de stad Brussel.

Atomium

brussel, Belgie  -  Als je in Brussel bent móet je het Atomium eigenlijk wel gezien hebben. De bekende zilveren bollen zijn het symbool voor Brussel en België. Neem een kijkje hoe ze er van binnen uitzien!

Het Kindermuseum

brussel, Brussel  -  Speciaal voor kinderen is er het Kindermuseum in Brussel. Kinderen kunnen zichzelf en anderen beter leren kennen door middel van ludieke voorstellingen.

Het Warandepark

brussel, Brussel  -  Het Warandepark is het oudste park van Brussel. Kinderen kunnen er klimmen en klauteren in de speeltoestellen, terwijl ouders genieten van de mooie omgeving en de overblijfselen van de mooie geschiedenis.

Erasmushuis Brussel

brussel, Belgie  -  De schrijver, filosoof en theoloog Erasmus woonde vijf maanden lang in dit gotische huis. Nu vind je er schilderijen, een bibliotheek met oude drukken en een filosofische tuin.