Sportief avontuur: verken rivier De Linge per fiets en kano!

Sportief avontuur: verken rivier De Linge per fiets en kano!

Ontdek de Betuwe met een combinatietocht van De Betuwse Stromen. Stap in Enspijk in een kajak of Canadese kano en verken de Linge. Dit rustige riviertje slingert dwars door de Fruittuin van Nederland langs lieftallige dorpjes als Buren, Asperen en Beesd. Stop onderweg voor een heerlijke picknick of geniet op een terras van een hapje en een drankje. In Leerdam of Gellicum ruil je het vaartuig om voor het stalen ros, om per (kinder)fiets terug te keren richting het startpunt. Da's nog eens actief ontspannen!

Let op: de combinatietocht is vanaf twee personen. De kajaks en fietsen zijn wel los te huur voor één persoon.

De Betuwse Stromen: overal aanwezig!

Of je nu in een kano stapt of de fiets bestijgt: bij De Betuwse Stromen ben je sowieso aan het goede adres! Op maar liefst drie locaties staan zij voor je klaar. Bij de grootste vestiging in Enspijk wachten in overleg hele arrangementen met boerengolf, zeskamp en boogschieten. Ook zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig, zoals kleedruimten en douches. Natuurlijk kun je hier ook gewoon een fiets, tandem, kajak of kano huren. Vanaf de jaren '80 vind je een vestiging in Buurmalsen, wat tegelijkertijd de oudste kanoverhuur is langs de hele Linge. Uiteraard zijn de kano's en kajaks spiksplinternieuw. Aan de rand van de middeleeuwse glasstad Leerdam vind je de derde vestiging, waar je de kano- of kajaktocht eventueel combineert met een heerlijke rondvaart.

Kanovaren op de Linge

Speel boerengolf of geniet van een rondvaart

Geniet van een complete dag uit met de groepsarrangementen van De Betuwse Stromen. Kijk je ogen uit bij een demonstratie glasblazen, beleef een rondvaart met ondergaande zon of combineer de fietstocht met een stevig potje boerengolf.

Sportief avontuur: verken rivier De Linge per fiets en kano! in Enspijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Sportief avontuur: verken rivier De Linge per fiets en kano!

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.