Sportief avontuur: verken rivier De Linge per fiets en kano!

Kano.nl

Ontdek de Betuwe met een combinatietocht van Kano.nl. Stap in Enspijk in een Canadese kano of kajak en verken de Linge. Dit rustige riviertje slingert dwars door de Fruittuin van Nederland langs lieftallige dorpjes als Buren, Asperen en Beesd. Stop onderweg voor een heerlijke picknick of geniet op een terras van een hapje en een drankje. Na een tocht van 7 of 17 kilometer ruil je je vaartuig om voor een stalen ros, om per fiets terug te keren naar het startpunt. Da's nog eens actief ontspannen! In de zomervakantie kun je ook in Buurmalsen starten voor een tocht van 9 kilometer.

Alleen kanoën kan natuurlijk ook. Heerlijk een halve of hele dag rustig peddelend op het water. Daar kom je helemaal van bij. Kano.nl verhuurt ook fluisterbootjes, motorbootjes en natuurlijk fietsen. Neem een routekaart mee van Kano.nl en je komt op je tweewieler langs de mooiste plekjes. Met een groep eropuit? Ook dat kan bij Kano.nl.

Kano.nl in Enspijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kano.nl

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.