Brinckerduyn




Luxe vakantie bij Brinckerduyn Friesland

Kom even helemaal tot rust tijdens je vakantie in een woning van Brinckerduyn. Dit vakantiepark ligt middenin de Friese natuur en zorgt dat je écht even weg bent. De woningen hebben allemaal een eigen zwembad, bubbelbad en wijnklimaatkast. Sommige huisjes hebben ook een sauna en eigen bar. Het personeel van het villapark doet er alles aan om de perfecte vakantie te organiseren. Brinckerduyn

Faciliteiten

Het park Brinckerduyn heeft verschillende faciliteiten waar je als gast gebruik van kunt maken. Denk aan een padelbaan, hockey- en voetbalveld, bootcamp station, yoga tuin, kinderjungle, jeu de boules baan en een clubhuis.

In de omgeving

Naast de prachtige natuur van bossen, stuifduinen en heidevelden is er ook qua activiteiten genoeg te doen. Bezoek openluchtzwembad Het Bosbad in Appelscha (gratis toegang als gast), leg een mountainbikeroute af, sla een balletje op Golfbaan de Hildenberg of beklim de Bosbergtoren. Voor kinderen ligt Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe en het Gevangenismuseum in de buurt. Genoeg te doen!

Brinckerduyn in Appelscha leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Brinckerduyn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.