1

Recreatiepark het Esmeer




Vakantie bij Recreatiepark het Esmeer

Geniet van een heerlijke vakantie bij TopParken Recreatiepark het Esmeer. Gelegen tussen het water hoef je je hier geen seconde te vervelen. Het park ligt op de grens van Gelderland en Noord-Brabant en wordt omringd door prachtige natuurgebieden. Breng tijd door op de Maas, de Neswaarden of doorkruis Nationaal Park De Biesbosch. De vakantiehuisjes van Het Esmeer overstromen van luxe. Ga voor een heerlijk wellnesshuisje en geniet van een sauna en spa in de tuin.

Faciliteiten

Op het terrein van Recreatiepark het Esmeer ben je maar zo niet uitgekeken. Er zit hier een boothelling, fietsverhuur, gameroom, kano en sup verhuur, jachthaven, jeu-de-boules-baan, minibieb, recreatieplas, speeltuin en restaurant. Genoeg te doen dus!


TopParken Zomer in Nederland

In de omgeving

Voor een dagje uit in de omgeving van Recreatiepark het Esmeer hoef je ook niet ver te gaan. In de buurt zit een viswater, recreatieplas en een manage. Iets verderop vind je een binnenzwembad, bioscoop, bowlingbaan, golfbaan, skeelerbaan, klimbos en nog meer. Ook Kasteel Ammersoyen, Slot Loevestein en de Efteling liggen enigszins in de buurt.

Recreatiepark het Esmeer in Aalst leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: Recreatiepark het Esmeer
Foto: Recreatiepark het Esmeer
Foto: Recreatiepark het Esmeer
Foto: Recreatiepark het Esmeer
Foto: Recreatiepark het Esmeer
Foto: Recreatiepark het Esmeer