1

Monkey Town Harderwijk




Monkey Town Harderwijk

Een dagje ongestoord spelen? In indoor speeltuin Monkey Town Harderwijk ravotten kinderen uitbundig als echte aapjes in de jungle. Ballenbakken, glijbanen en andere speeltoestellen, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in dit paradijsje voor kinderen van 0 tot 10 jaar oud.

Speelzones

Monkey Town Harderwijk is verdeeld in verschillende Speelzones. In het Fun House spelen de avonturiertjes vanaf 4 jaar. Het gigantische speeltoestel zit vol kleurrijke speeltoestellen, glijbanen en andere obstakels. Je kunt er trouwens ook heerlijk verstoppertje spelen. En natuurlijk zijn ook de ballenbakken favoriet! Voor de jongste bezoekers (tot 4 jaar) is er de speciale Peuter Zone, waar ze rustig hun gang kunnen gaan en waar zachte objecten de basis vormen. Ondertussen is het horecagedeelte de favoriete zone van de ouders. Onder het genot van een warme kop koffie kijken ze toe hoe hun kroost zich uitstekend vermaakt.

Ook tof: een potje lasergamen (vanaf 5 jaar).

Peuterochtend

De doordeweekse ochtenden (behalve tijdens feestdagen of schoolvakanties) is Monkey Town gereserveerd voor peuters (tot 3 jaar). Oudere broertjes en zusjes mogen trouwens wel gewoon mee. Wist je dat lekker spelen supergoed is voor de motoriek van kinderen? Win-win! Van maandag tot en met vrijdag voor 11:30 geldt bovendien een gereduceerd tarief.

Monkey Town Harderwijk in Harderwijk leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 11,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek monkeytown.eu

Kinderen vermaken zich uitstekend in de ballenbak. Foto: Monkey Town
Kinderen vermaken zich uitstekend in de ballenbak. Foto: Monkey Town