Ballorig Vlaardingen




Speelparadijs Ballorig Vlaardingen

Spelen met nieuwe vriendjes, glijden van de glijbaan, klimmen in het reusachtige klimrek of duiken in de kleurrijke ballenbak. Hier hoeven kinderen tot en met twaalf jaar zich geen moment te vervelen! Daarnaast is er ook gedacht aan de allerkleinsten onder ons met speciale peuterochtenden! Tevens biedt Ballorig ook verschillende arrangementen aan voor schoolreisjes en kinderfeestjes. Ook is er aan ouders en begeleiders gedacht, ze kunnen namelijk gratis naar binnen en genieten van gratis wifi en een heerlijk kopje koffie in het restaurant terwijl ze hun kroost in het oog houden.

Ballorig Vlaardingen in Zuid-Holland is geschikt voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er is een aparte speelruimte voor de allerkleinsten waar zij veilig en ongestoord kunnen spelen. Dit speelparadijs heeft verschillende vestigingen door heel Nederland, dus er is altijd wel een vestiging dichtbij!

Ballorig Vlaardingen in Vlaardingen leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.ballorig.nl

Ballorig Vlaardingen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.