1

Tips van de redactie

Dagje Vlaardingen - wat te doen?

Bezienswaardigheden in Vlaardingen

Museum Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland  -  Museum Vlaardingen neemt je mee naar het verleden van Vlaardingen.

's maandags gesloten 

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland  -  Bij Stadsgehoorzaal Vlaardingen beleef je de leukste avondjes uit. Het aanbod varieert van theater naar cabaret, van dans tot muzikaal. Maak je avond uit helemaal compleet met een diner of borrel. Stadsgehoorzaal Vlaardingen werkt samen met...

elke dag geopend 

Streekmuseum Jan Anderson

vlaardingen, Zuid-Holland  -  Museum Jan Anderson vertelt de geschiedenis van verschillende ambachten. Van oude boeken en prenten tot medailles; er is hier vanalles te zien!

open op zaterdag - soms geopend op zondag 

Pannenkoekenhuis 't Hof

vlaardingen, Zuid-Holland  -  In het centrum van Vlaardingen is het heerlijk uitrusten bij Pannekoekenhuis 't Hof. Ook voor gezelschappen is dit een goede locatie voor een lunch of high tea.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

DarkPark Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland  -  Kies één van de escaperooms en ervaar de spanning van een prijswinnende kamer in Vlaardingen.

lang weekend (vr za zo) 

Zwembad De Kulk

vlaardingen, Zuid-Holland  -  Het meest populair van zwembad De Kulk is de supersnelle glijbaan! Kinderen vermaken zich met de grappige speeltoestellen en ouders kunnen baantjes trekken.

elke dag geopend 

De Wijnboerderij

vlaardingen, Zuid-Holland  -  Kom gezellig met vrienden en familie heerlijke wijn proeven op een warm terras of tussen de wijnvaten in de sfeervolle wijnkelder van de Wijnboerderij.

elke dag geopend 

De Vreemde Vogel

vlaardingen, Zuid-Holland  -  Slapen in een vogelhuis, in de knusse struisvogel of in de ijzeren vogel? Iedereen doet de oogjes dicht en snaveltjes toe bij De Vreemde Vogel. Een bijzonder buitenhotel in Vlaardingen.

elke dag geopend 

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

Bestel tickets met 15% korting! Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Beleef de avonturen van de mini-bewoners mee in deze bruisende interactieve stad, waar in 24 minuten een hele dag voorbij gaat.