1

Kinderboerderij Uden




Ontdek veel verschillende dieren op Kinderboerderij Uden!

Kinderboerderij Uden vind je midden in een woonwijk, maar toch ontsnap je hier even aan het stadsleven. Om je heen zie je namelijk vrijwel alleen maar bomen en natuurlijk een heleboel schattige boerderijdieren. Denk aan de gebruikelijke geitjes, pauw, paarden en schapen, maar ook herten, alpaca's en mini varkentjes. Aww! Niet alleen mag je ze bekijken en aaien, ook kun je de dieren voeren. Doe dit echter niet met eigen voer! Dat is ten strengste verboden. In de kantine vind je speciaal voedsel voor de boerderijdieren. Ben je de dieren vervolgens even zat? Laat je dan lekker gaan in de speeltuin, terwijl de ouders of oppas genieten van een hapje en/of drankje uit de kantine.

Kom trouwens ook zeker eens langs in de zomer. Dan vind het jaarlijkse scheermoment plaats van de schapen op kinderboerderij Uden. En elk jaar is dit weer een ware happening! De exacte datum van het 'schapen scheren', en andere activiteiten, vind je op de website van de kinderboerderij.

Kinderboerderij Uden in Uden leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 25,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 kinderboerderij uden

Natuurlijk vind je ook geitjes op Kinderboerderij Uden. Foto: © Peter Noy
Natuurlijk vind je ook geitjes op Kinderboerderij Uden. Foto: © Peter Noy
Het scheren van de schapen is elke zomer een ware happening! Foto: © Peter Noy
Het scheren van de schapen is elke zomer een ware happening! Foto: © Peter Noy