Stenen Tijdperk




Stenen Tijdperk: de place to be voor fans van LEGO en Playmobil!

Stenen Tijdperk in Leeuwarden is de place to be voor elke LEGO en Playmobil-fan: van jong tot oud! Al richten ze zich vooral op de kinderen natuurlijk. Dat merk je overal. Zo is zelfs het kindercafé ingericht in LEGO stijl met leuke plantenpotjes op tafel in de vorm van een LEGO-hoofd. Geniaal! Tijdens het ontbijt of de lunch kunnen de kids zich vermaken met LEGO, terwijl ouders en oppassers genieten van een rustmoment. Al mogen ze heus ook meespelen. Voor hen is dit per slot van rekening allemaal fijne nostalgie. Op die manier hoopt Stenen Tijdperk dat ouder en kind zich helemaal thuis voelen in het kindercafé.

In de weekenden en vakanties is het trouwens extra leuk. Dan bieden ze nog diverse activiteiten aan, waarbij kinderen bijvoorbeeld gaan knutselen. Kijk voor de actuele agenda op de website of social media.

Ook kun je bij Stenen Tijdperk nieuwe LEGO, DUPLO of Playmobil kopen. Naast het kindercafé vind je hier namelijk tevens een uitgebreide winkel met nieuwe en tweedehands speelgoed. Heb je geen ruimte voor een bepaald LEGO kunstwerk, maar wil je het wel uittesten? Dan kun je de LEGO ook huren! Check de website voor de mogelijkheden.

Stenen Tijdperk in Leeuwarden leent zich ook goed voor een high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 stenen tijdperk leeuwarden

Stenen Tijdperk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.