1

Supschool Alkmaar




Kom suppen over de grachten van Alkmaar!

Suppen (stand-up paddle) is nog altijd erg populair in Nederland. Het is vooral leuk om te suppen over één van de mooie grachten, die ons land te bieden heeft. Bij Supschool Alkmaar kun je terecht voor zo'n sportieve tour over het water en de grachten van de kaasstad. Het is een leuk uitstapje voor iedereen die van water én natuur houdt. Daarbij maakt het niet uit hoe oud je bent: de leeftijd varieert van 8 tot 75 jaar! Ook is ervaring met suppen niet nodig. Tijdens de tour over het water word je namelijk begeleid door een instructeur, die ervoor zorgt dat je blijft staan op je supboard. Natuurlijk moet je zelf wel even zorgen voor geschikte kleding en spullen zoals waterschoenen, een warme jas of vest, handdoek en droge kleding.

Diverse tours

De supschool biedt dan vervolgens verschillende soorten tours aan. Zo kun je bijvoorbeeld op tour door het centrum van Alkmaar, maar de stad ook 's avonds ontdekken tijdens een Full Moon Suptour. Deze speciale tour vindt niet alleen in het seizoen plaats, maar ook buiten het seizoen tijdens de sfeervolle feestdagenperiode.

Supschool Alkmaar in Alkmaar leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 120,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 supschool alkmaar

Supschool Alkmaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.