1

Woof & Me




Ga op date met je hond bij Woof & Me!

Als je zoekt naar een gezellig uitstapje met je hond, moet je zeker eens naar Woof & Me in Amsterdam. Dit is het allereerste hondencafé in onze hoofdstad! Niet alleen word jij hier closer met je eigen hond. Daarnaast zal jouw hond ook weer nieuwe vriendjes maken in het café. Hier zijn honden namelijk koning(in)! Alles is geheel hondvriendelijk en zelfs de menukaart. Wacht, huh? Op het menu vind je niet alleen lekker eten en drinken voor mensen, maar ook voor de honden. Zo hebben ze een speciale 'Pupkin' Spice Latte, Pawpcorn en Appaw Pie ontwikkeld. Geniaal!

Daarnaast kun je elke dinsdag in het hondencafé terecht voor een zogenoemde Puppy Social Hour. Van 12:00 tot 13:00 uur is dan een wekelijks speeluurtje voor de honden, waarin honden lekker kunnen spelen in bijvoorbeeld de ballenbak. Ondertussen geniet jij van de lekkere dingen op het menu (voor de mensen).

Mocht je nu trouwens denken: ik heb geen hond, maar wil hier dólgraag heen. Geen zorgen, ook zonder hond ben je welkom bij Woof & Me. Wees wel lief voor de honden van de andere gasten!

Woof & Me in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 eerste hondencafe amsterdam

Woof & Me
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.