Sky Lounge Apeldoorn
Ontsnap aan de bewakers en ontmasker de bedrieger!

Voorzichtig sluipen jullie over het terrein, op zoek naar het geld van een meedogenloze drugsbaron. Jullie willen dit geld buitmaken voor hij er drugs van kan kopen. Overal loeren de bewakers en het terrein zit vol valstrikken... Ai, gespot! Eén van de bewakers heeft jullie gezien en slaat alarm. De adrenaline giert door je lijf: kunnen jullie nog ontkomen?

Dit is wat je te wachten staat bij escapegame The Catch van Sky Lounge Apeldoorn. Wie durft? Of kies één van hun andere spannende avonturen en leuke activiteiten.

 Bezoek sky-lounge.nl

The Catch: unieke ervaring

The Catch is geen gewoon spel, maar levensecht! De game is gebaseerd op Jachtseizoen van StukTV en televisieprogramma The Hunted. Alleen is kijken naar wat er op tv gebeurt wel heel anders dan er zelf middenin zitten. Bij Sky Lounge ben je even zelf de ster in een spannende film, die zich afspeelt over het hele terrein in en om de unieke skylounge. Liever een spannend avontuur op één plek? Speel dan De Morfinekluis, waar jullie inbreken in een zwaar bewapende kluis.

De Bedriegers: vertrouw niemand!

Ook de meedogenloze game De Bedriegers is gebaseerd op de tv, nu op het spel De Verraders. Jullie voeren samen missies uit, maar helaas zit er een bedrieger in de groep. Kunnen jullie ontdekken wie het is? Let wel goed op, want als je op het juiste spoor zit zou de bedrieger je weleens als een gevaar kunnen zien. En proberen je uit te schakelen. Ben je zelf de verrader? Zet dan je beste pokerface op en zorg dat je overtuigend kunt liegen.

Het spel is nog niet voorbij als de bedrieger is ontmaskerd. Die krijgt namelijk een nieuwe rol en blijft meespelen. Als bondgenoot of vijand? Weer weet je het niet!

Of ga 100% voor de lol

Staat vooral gezelligheid en heel veel lol op jullie verlanglijstje, kies dan voor een toffe pubquiz. Nog hilarischer is de 'Voute Bingo' die bewijst dat deze gouwe ouwe ook hartstikke vet kan zijn. Hier worden jullie gegarandeerd vrolijk van! Maak je dag helemaal af met koffie, thee, fris en een lekkere lunch, bittergarnituur of hapjesplank.

Stel je eigen dag samen

Een combinatie van de verschillende activiteiten is natuurlijk ook mogelijk. Voor een bijzondere verjaardag, uitbundig vrijgezellenfeest of de ultieme teambuilding met je collega's. Allemaal in en om de ruime en gezellige skylounge, met prachtig uitzicht over het Zwitsalterrein naar de skyline van Apeldoorn. Succes verzekerd, want bij Sky Lounge Apeldoorn draait het om de totaalbeleving! De enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat jullie je op deze unieke locatie helemaal kunnen onderdompelen in de gekozen activiteiten en de waan van alledag even volledig achter jullie kunnen laten.

Sky Lounge Apeldoorn in Apeldoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek sky-lounge.nl

De Sky Lounge vind je op grote hoogte boven Zwitsalterrein Apeldoorn. Foto: Sky Lounge Apeldoorn
De Sky Lounge vind je op grote hoogte boven Zwitsalterrein Apeldoorn. Foto: Sky Lounge Apeldoorn
Blijf uit handen van de bewakers... Foto: Sky Lounge Apeldoorn
Blijf uit handen van de bewakers... Foto: Sky Lounge Apeldoorn
Geniet na afloop van een drankje en een bittergarnituur. Foto: Sky Lounge Apeldoorn
Geniet na afloop van een drankje en een bittergarnituur. Foto: Sky Lounge Apeldoorn
Dolle pret bij de Voute Bingo! Foto: Sky Lounge Apeldoorn
Dolle pret bij de Voute Bingo! Foto: Sky Lounge Apeldoorn