Rijk der Kabouters

Al wandelend over de kronkelpaadjes van het Rijk der Kabouters ontmoet je ruim tweehonderd kabouters. Nee, deze dwergjes bestaan niet alleen in sprookjes. In het Drentse Eext hebben de kabouters een echt thuis gevonden!

Vooral gezinnen met jonge kinderen zullen genieten van dit rustige park. Aan de hand van een speciale route ontdekken de kids alle plekjes in het grote Kabouterbos. Voor de dappere kinderen is er het Heksenpad. Wie durft?

Veilige speeltuin

Na een ontmoeting met de kabouters is het tijd voor de speeltuin. De kleintjes leven zich zorgeloos uit op de veilige speeltoestellen in het speelpark. Op het terras is er wat te eten en te drinken. Een lekkere tosti, een pannenkoek of poffertjes, dat gaat er vast wel in! Een dagje uit met de kleintjes is zo helemaal compleet.

Vakantiehuisjes

Wie nog wat langer tussen de kabouters wil zitten, huurt één van de vier vakantiehuisjes, die bij het Rijk der Kabouters horen. Drie van de huisjes zijn geschikt voor twee tot vier personen. Er is één groter huisje voor vier tot zes personen.

Rijk der Kabouters in Eext leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.