Beoordelingen Rijk der Kabouters

leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 28 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Klein leuk kabouterbos speciaal voor de allerkleinsten!, vriendelijke gastheer en goed betaalbaar, geen hele dag vermaak maar zeker een paar uurtjes

Beoordeling gegeven door Van Heck.

Beetje jammer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Juli 2013

Datum beoordeling: 9 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Met onze zoon van 1,5 naar het rijk der Kabouters geweest. Een kortje wandeling door een stukje bos met kabouters en een speeltuin, veel meer stelt het niet voor. De speeltuin is prima (en ook gratis te bezoeken), het kabouterbos teleurstellend en veel te duur!

Beoordeling gegeven door Marleen.

leuk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-7-2012

Datum beoordeling: 28 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk bedacht en leuk voor peuters.. Als je nog nooit bij kabouterland geweest bent is dit leuk, waarschijnlijk is het een tegenvaller als je wel eens bij kabouterland bent geweest. Mijn zoon heeft zich vooral in de speeltuin vermaakt.

Beoordeling gegeven door Johanna.

Boven verwachting
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 augustus 2012

Datum beoordeling: 2 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Ja, het park was kleinschalig zoals we overal al lazen, maar ons viel het mee. De "speurtocht" in het kabouterbos duurde voor ons bijna een uur. Daarna even schuilen voor de regen en even wat eten. De kinderen stonden te springen om lekker te gaan spelen in de speeltuin. Vooral de trampoline was erg leuk (eindelijk een trampoline waar ook de ouders op kunnen!). Het fijnste voor ons was, dat wij lekker konden koffiedrinken (prima koffie trouwens!) en tegelijkertijd de kinderen goed in het zicht hadden. Onze kinderen zijn 2 en 4 en hebben een werelddag gehad!

Beoordeling gegeven door Ilona.

erg leuk voor de kleine kids!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-07-2010

Datum beoordeling: 29 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een leuk familieparkje voor kleine kinderen (tot 7 jaar). Door het kabouterbos is het leuk wandelen en er is voldoende te zien en te horen. Halverwege kunnen de kinderen op fietsjes en skelters rijden. Daarna lekker spelen in de grote kindvriendelijke speelweide. Alleen speeltoestellen voor kleinere kinderen. Er is een zandbak en (skippie) ballen. Daarnaast is de grote springkussen de grote topper. Erg leuk....ook voor papa en mama. Heerlijk genieten hoe de kinderen plezier maken!!

Beoordeling gegeven door Maid.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-07-2012

Datum beoordeling: 13 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk voor een paar uurtjes plezier. Onze zoon vond het allemaal erg leuk eb wist niet waar ie moest kijken. Na het bosavontuur nog in de speeltuin gespeeld onder 't genot van een glaasje ranja en een ijsje. Leuk om eens een kijkje te gaan nemen.

Beoordeling gegeven door Burgers.

geweldig voor peuters en kleuter
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-4-2012

Datum beoordeling: 7 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

mijn kinderen waren zeer enthousiast over het park leeftijd 1, 3 en 5. Zelfs de jongst klom bijna uit de buggy toen ze de trein zag rijden.

Beoordeling gegeven door Arjan.

Ontspannend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-8

Datum beoordeling: 26 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het Rijk Der Kabouters neemt je mee op een tocht door het bos met een verhaal. Overal staan kabouters en heksen. De eigenaars doen er alles aan om het zo leuk mogelijk te maken. Helaas rijdt de kaboutertrein niet meer. De kosten werden te hoog. De koffie (mag ook cappucino zijn) zit bij de prijs in. De speeltuin is zeker van toegevoegde waarde. Onze kinderen zijn er dit jaar 2x geweest en beide keren was het verhaal spannend en de speeltuin geweldig. Kinderen tot 6 jaar vermaken zich prima. Dit is zeker een uitje dat wat meer gevonden mag worden. Je moet er wel in de buurt op vakantie zijn, want het is niet echt groot waardoor je er snel doorheen bent.

Beoordeling gegeven door Rietjens.

geweldig!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-5 juni 2011

Datum beoordeling: 5 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Juist als je NIET op zoek bent naar mega-pretparken, is dit een echte aanrader met kleine kinderen. Heerlijk door het bos lopen, steeds weer ineuwe dingen ontdekken, de geluiden van de kabouters opzoeken en daarna de speeltuin in!! het huisje waar we 3 nachten sliepen was knus en gezellig,met alles wat je nodig hebt. En voor een prima prijs! Heerlijk genoten en ik raad het iedereen aan. Zeer gastvrij ontvangen door Ed en Carolien! Ik heb er ook mensen gezien zonder kinderen, dat zegt genoeg!

Beoordeling gegeven door Mijke van Leeuwen.

Beslist de moeite waard
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Bezocht op 27 april 2011

Datum beoordeling: 29 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mijn 2 kinderen van 2 en 5 jaar oud vonden het geweldig. Voor de ouders zit er een kopje koffie bij en voor de kinderen echte kabouterlimonade. Na afloop kreeg ik mijn kinderen maar moeilijk uit de speeltuin. Wat wel een beetje tegenviel, was het weer. Fam van Dalen Maassluis

Beoordeling gegeven door H.van Dalen.

verrassend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-4-2011

Datum beoordeling: 28 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuk dagje uit met jonge kinderen. Er was een leuke speurtocht uitgezet in het bos met leuke opdrachtjes en een verrassing voor de kinderen. Daarna hebben de kinderen zich vermaakt in de speel tuin en konden wij rustig op het terras zitten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Arjan.

jammer, het had zoveel meer kunnen zijn
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27 april 2011

Datum beoordeling: 27 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

5 euro 80 pp is echt te veel! Het rondje kabouters is grappig maar het verhaal slaat nergens op. Treintje rijdt niet eens. Bij de entree zit ook een,glaasje limonadesiroop inbegrepen. Personeel is niet erg servicegericht. De speeltuin is ook veel minder dan je op grond van alle marketing materiaal verwacht. De grote trampoline maakt veel goed.

Beoordeling gegeven door van Ommeren.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 6 juli 2009

het is een erg leuk dagje uit voor peuters en kleuters om zo door het kabouterbos te lopen.het is klein schallig en niet zo massaal en een hele leuke omgeving om mooie fotos te maken. na de wandeling door het kabouterbos kunnen de kleintjes nog even bijkomen in de speeltuin met een lekker ijsje.

Beoordeling gegeven door alice.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 juni 2009

Datum beoordeling: 15 juni 2009

Erg leuk park voor kinderen van ca 1 1/2 jaar. Wij als volwassenen hebben er ook van genoten. Doordat de kabouters niet achter glas staan beleef je dit of je er echt tussen loopt. Leuk speeltuintje voor jonge kinderen. Door erg enthousiaste mensen beheerd.

Beoordeling gegeven door Edith Kempkes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-7-2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

Mijn kinderen vonden de kabouters heel erg leuk. Het is een verrassend bos met leuke kronkelpaadjes. Aardig personeel en een leuke speeltuin met springkussen. Je kunt zien dat de nieuwe eigenaar al een hoop werk heeft verzet om dit parkje een nieuwe impuls te geven.

Beoordeling gegeven door Mevrouw de Korte.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06072008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-5-2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Wij zijn een dagje met ons kleinkind in dit leuke familieparkje geweest.Uiteraard niet te vergelijken met megaparken zoals de efteling. Maar wij hebben ons prima vermaakt en onze kleinzoon helemaal zowel in het kabouterbos als in de speeltuin. De beheerders zijn zeer vriendelijke mensen en zijn zeker een goede weg ingeslagen door te investeren in goede speeltoestellen. Onze mening een leuk dagje uit voor in deze tijd een zeer nette prijsstelling een aanraden waard.

Beoordeling gegeven door M. Cevering.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-4-2008

Datum beoordeling: 18 mei 2008

we hebben het heel erg naar ons zin gehad zeker de moeite waard om daar naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door van wijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-04-2008

Datum beoordeling: 11 april 2008

Afgelopen week geweest leuk park nieuwe eigenaar is het heel goed aan het opknappen. Kinderen hebben zich heel goed vermaakt is een herhaling waard.

Beoordeling gegeven door H. van Dalen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 10 april 2008

Het familieparkje Rijk der Kabouters is per 1 januari 2008 door ons overgenomen en en wij doen ons uiterste best om van het Rijk der Kabouters weer een leuk familie uitje te maken. Het park wordt grondig onder handen genomen en de winkel is helemaal opgeknapt en weer opnieuw ingericht. Oude koffie wordt er niet meer geschonken want bij het afhaalbuffet staat een geheel nieuw koffiezetapparaat waar u zelf uit verschillende soorten koffie kunt kiezen die dan vers gezet wordt. In de speeltuin staan nieuwe speeltoestellen waaronder een klim/glijtoestel en een grote air-trampoline. In april nog meer nieuwe speeltoestellen geplaatst. De 2 geplaatste beoordelingen zijn van 2007 hebben dus geen betrekking op het nieuwe seizoen 2008. Uit gesprekken met bezoekers komt naar voren dat we op de goede weg zijn maar oordeelt u zelf. Met vriendelijke groeten Carolien en Ed Bomgaars

Beoordeling gegeven door Ed en Carolien Bomgaars.