1

SnowWorld Zoetermeer


-advertentiepositie-Welkom op de steilste indoorpiste van Europa

Voor het echte wintersport gevoel hoef je niet naar de bergen. In Zoetermeer ski je heerlijk weg over echte sneeuw. Ook op een snowboard heb je alle ruimte op de brede pistes. De grootste piste is zelfs driehonderd meter lang en heeft een dalingspercentage van meer dan twintig procent! Durf jij die aan? Of neem je liever eerst een les? Na afloop van alle sneeuwpret kun je bijkomen in de restaurants en bars.

SnowWorld Zoetermeer is niet voor niets uitgeroepen tot de beste skihal van 2018!

Pistes voor elk niveau

SnowWorld Zoetermeer heeft maar liefst vier pistes. Nog nooit geskied of op een snowboard gestaan? Op de beginnerspiste kun je eerst even oefenen. Of neem les en leer de fijne kneepjes onder perfecte sneeuwcondities van een gediplomeerde instructeur. Maar ook de gevorderde skiër of snowboarder komt hier aan zijn trekken met de uitdagende grote piste. Geniet boven even van het fraaie uitzicht buiten, voor je je omdraait en de besneeuwde diepte induikt. De Funpark piste staat een groot deel van het jaar vol met rails, boxes en kickers voor de vetste tricks. Voor de jongere kinderen is er Kinderland. Direct voor de grote ramen van de horeca, zodat je ze als ouder ontspannen kunt volgen.

Fondue en après-ski

Alles in SnowWorld Zoetermeer ademt een Oostenrijkse sfeer. Ook de ruimtes buiten de pistes, zoals de restaurants en bars, waar veel hout is gebruikt. Er zijn drie restaurants om uit te kiezen en twee bars. Want après-ski, dat hoort er natuurlijk bij! Dat kan op onvervalst Oostenrijkse manier in een Bierstube. Of bovenaan de grootste piste in de skybar. Dichterbij het wintersportgevoel kom je niet in Nederland! Eindig je dag met een traditionele fondue in het Fonduerestaurant en je hebt een echte minivakantie gehad.

Ook leuk: ga met een hele groep en combineer een dagje skiën met verschillende outdoor activiteiten, teambuilding of boogschieten. Of leer met zijn allen een apfelstrudel bakken.

Er is ook een SnowWorld in Landgraaf: het grootste indoor skidorp van Europa.

SnowWorld Zoetermeer in Zoetermeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,95 p.p.), schoolreisje, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 SnowWorld Zoetermeer

Skiën op echte sneeuw. Foto: Meijs
Skiën op echte sneeuw. Foto: Meijs
De steilste indoorpiste van Europa. Foto: Meijs
De steilste indoorpiste van Europa. Foto: Meijs
Ook voor beginners. Foto: Meijs
Ook voor beginners. Foto: Meijs
Les van gediplomeerde instructeurs. Foto: Meijs
Les van gediplomeerde instructeurs. Foto: Meijs
Succes! Foto: Meijs
Succes! Foto: Meijs
Napret! Foto: Meijs
Napret! Foto: Meijs
Eindig met après-ski of een traditionele fondue. Foto: Meijs
Eindig met après-ski of een traditionele fondue. Foto: Meijs