1

Apenheul


-advertentiepositie-Hé, die lijkt op mij! Ontmoet apen in Apenheul

In het bos van Apenheul lopen allerlei soorten apen los rond. Ze zitten overal tussen het groen! Sommige zijn nieuwsgierig en komen dichterbij, andere zijn iets lastiger te vinden. Gelukkig kun je met behulp van kijktips in het park alle apen spotten. Leer alles over de beesten en slinger zelf rond in het regenwoud!

Zelf klimmen en klauteren

Ontdek in het Na-aaphuis hoeveel jij op een aap lijkt. Ben jij net zo ondeugend als een doodshoofdaapje of net zo stoer als een gorilla? Doe de Grote Apentest en klim en klauter zelf in het rond in de speeltuinen. Op het Apenboompad loop je tussen de toppen van de bomen en ontdek je van alles over het regenwoud. Misschien sta je wel oog in oog met een van de loslopende apen. Bijkomen van al die apenstreken doe je met een biologisch frietje, met een mooi uitzicht op het gorilla-eiland.

Spot ze allemaal

Niet alle apen in Apenheul klauteren los rond, zoals de krachtige gorilla's en intelligente orang-oetans. Bekijk tijdens presentaties van dichtbij hoe verschillende apen gevoerd worden, terwijl de dierenverzorgers allerlei weetjes over ze vertellen. Wist je bijvoorbeeld dat bananen helemaal niet zo goed zijn voor apen? In het nachtapenverblijf spot je nachtdieren in het donker... Spannend!

Voor zakelijke apen

Apenheul is ook geschikt als zakelijke locatie voor bijvoorbeeld vergaderingen, congressen en trainingen.

Apenheul in Apeldoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek apenheul.nl

Bekijk allerlei apen! Foto: Apenheul.
Bekijk allerlei apen! Foto: Apenheul.
Een doodshoofdaap. Foto: Apenheul.
Een doodshoofdaap. Foto: Apenheul.
Een orang-oetan. Foto: Apenheul.
Een orang-oetan. Foto: Apenheul.
Een berberaapje. Foto: Apenheul.
Een berberaapje. Foto: Apenheul.