Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium

In het Dolfinarium beleef je de magie van dolfijnen en zeeleeuwen in spectaculaire shows. Geregeld zijn er een nieuwe, spetterende show in het Zeeleeuwentheater en in de koepel; DolfijndoMijn. En ken je de Snor(rrr)show al, waarin walrussen schitteren? Na de show sta je in de onderwaterruimte oog in oog met de dieren. Maak kennis met dolfijnen en walrussen. Verderop in het park ontmoet je bruinvissen, zeeleeuwen en zeehonden.

Tijd voor een hapje eten? In het Dolfinarium kun je altijd in Restaurant de Andersom en het Onder Odiezee Café terecht, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Daarnaast zijn er genoeg terrasjes waar je even neer kunt ploffen. Een bezoek aan het Dolfinarium betekent niet alleen kijken, maar ook doen! Bijvoorbeeld roggen en haaien aaien in het Roggenrif, waar je spelenderwijs meer leert over de dieren die in de Noordzee leven. Durf jij een rog of haai te voeren?

Zelf spetteren

Niet alleen de dieren spetteren in Dolfinarium, ook jij mag komen spetteren in de waterattractie Waterpret, achter de Odiezee. Deze waterattractie heeft maar liefst acht achtbanen, waar je heerlijk kunt afkoelen op warme dagen. Vergeet je zwemkleding niet!

Dolfinarium in Harderwijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Dolfinarium Harderwijk