Dierenpark Planckendael

Hop van het ene werelddeel naar het andere in dierenpark Planckendael. Dit kleinere broertje van de Antwerpse Zoo heeft een heel eigen charme.

Het ruime wandelpark huisvest exotische dieren zoals neushoorns, bizons en antilopes. Maar ook dieren uit de eigen streek krijgen aandacht in het park. Zo staan bezoekers opeens oog in oog met de verlegen das of de statige ooievaars. Voor de kids is er nog veel meer te doen. Varen op een vlot of in een kano: op ieder continent wacht een nieuwe uitdaging.

Groepen

Voor groepen heeft Planckendael een aantal leuke rondleidingen in petto. Ga met de hele groep op wereldreis of op expeditie in Afrika. Tijdens een rondleiding valt er veel te leren. Wie weet hoe dieren met elkaar praten? En waarom eet de één een lekker stukje vlees en houdt de ander meer van wat groente? Je leert het allemaal in Planckendael.

Dierenpark Planckendael in Mechelen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 23,50 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.