Vogelpark Ruinen


-advertentiepositie-Vogelpark Ruinen

Wat eens begon als een hobby is uitgegroeid tot een ware attractie! Bezoekers komen in Vogelpark Ruinen tijd te kort om alle verschillende vogels te bekijken: van exotische vogels tot de Nederlandse wadvogels.

Oprichter Henk Dietz wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van de vogels. Wandelend over de paden ontdekken bezoekers steeds nieuwe vogelsoorten. In een zo goed mogelijk nagebootste, natuurlijke omgeving voelen de vogels zich thuis. Op hun kooien staat nuttige informatie over de soort.

Exotische vogels

De hoofdrolspeler van Vogelpark Ruinen is de sneeuwuil, het logo van het park. De bewoners van het vogelpark komen werkelijk uit alle landen. De één nog mooier dan de ander. Papegaaien, parkieten, kraanvogels en hoenders: ze laten zich allemaal zien.

Nederlandse vogelsoorten

Ook binnen de Nederlandse grenzen leven bijzondere vogels. Daar weten ze in Vogelpark Ruinen alles van. Er leeft namelijk een grote groep Nederlandse weide- en wadvogels in het park. Een mooie kans om de wulp, grutto, tureluur, kluut en kievit eens van dichtbij te bekijken. Het vogelpark werkt zo mee aan de bescherming van de Nederlandse vogels.

In het vogelpark kan er door kinderen ook volop gespeeld worden in de speeltuin.

Vogelpark Ruinen in Ruinen leent zich ook goed voor een kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.vogelpark-ruinen.nl

Foto: Vogelpark Ruinen.
Foto: Vogelpark Ruinen.
Foto: Vogelpark Ruinen.
Foto: Vogelpark Ruinen.