Uitstapjes vlakbij Vogelpark Ruinen

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (6.69km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

Natuurontdekplek Zuiderpark

hoogeveen, Drenthe (7.86km)  -  Ga lekker ravotten in de vrije natuur en kom nestkastjes maken, vlotten bouwen en boompjes planten. Bij Natuurontdekplek Zuiderpark in het Zuiderpark leren kinderen alles over de natuur.

Escaperoom The Basement

hoogeveen, Drenthe (7.9km)  -  In The Basement Hoogeveen vind je spannende escape rooms met pittige hersenkrakers. Help een archeoloog ontsnappen uit een kelder of wees de held in een grill-restaurant van een aantal decennia geleden.

Groepsuitjes in Drenthe - Taribush

dwingeloo, Drenthe (9.79km)  -  Ontdek de ongekende groepsmogelijkheden van Taribush Uitjes: doe een potje boerengolf, maak een excursie met de boswachter of speel 'Expeditie de Mol'. Taribush Uitjes biedt ook leuke workshops aan als koe schilderen of djembé.

Museum De Wemme

zuidwolde, Drenthe (10.05km)  -  Ga mee terug in de tijd in museum De Wemme en bewonder de collectie oude handkarren en de expositie over Zuidwest-Drenthe. Maak ook een demonstratie tingieten mee!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vogelpark Ruinen