Total Outdoor Events
Race door de modder met Total Outdoor Events

Racen door de modder op een prachtig activiteitenterrein, dat klinkt spannend! Total Outdoor Events organiseert op een uniek terrein met bos, water en stuifzand. Ga de strijd aan in een terreinwagen of duik zelf de modder in op een uitdagend challenge parcours.

Total Outdoor Events organiseert de spannendste activiteiten in de buitenlucht in het bos bij Hardenberg. Veel activiteiten zijn lekker modderig, maar je kunt ook het water in of op. Voor elk soort groep is er een bijzonder uitje in de buitenlucht. Kickbiken, klimmen, een legendarisch gevecht met pijl en boog: genoeg keus!

Paintball

Een leuk uitje voor het hele gezin is paintball. In het bos van Rheeze, gemeente Hardenberg, vinden regelmatig heftige gewapende gevechten plaats. Niet met echte kogels, maar met verfballetjes. Zoek dekking achter bomen, maar knal er flink op los. Er is ook een versie voor kinderen. Kinderen vanaf acht jaar mogen ook meespelen met een potje paintball. Dit gebeurt met speciale wapens die geschikt zijn voor kinderen.

Total Outdoor Events in Rheeze leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.totaloutdoor.nl

Total Outdoor Events
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.