Oesterdam Events


-advertentiepositie-Scheur met 300 pk over het water en andere spannende avonturen

Beleef een dag om nooit te vergeten op het prachtige terrein van Oesterdam Events. Scheur over het zeewater in een supersnelle RIB-boot en schiet een pijl in de roos. Wat een kick! Of ga met elkaar de strijd aan tijdens een strategisch spelletje paintball. Oesterdam Events zorgt ervoor dat je alleen hoeft te genieten, de rest doen zij.

De locatie ligt op slechts tien minuten van Bergen op Zoom, maar je bent er ook snel vanuit Goes, Breda, Antwerpen en Rotterdam.

Go Active

Leer collega's, familieleden of vrienden pas echt goed kennen tijdens één van de avontuurlijke arrangementen die je kunt beleven bij Oesterdam Events. Zet je schrap in het zand en doe de Expeditie Robinson Challenge met uithoudingsproef, stormbaan en verschillende breinbrekers. Altijd al de ultieme strijd met elkaar aan willen gaan? Boek de Hunger Games en leer boogschieten. Daarna wordt het pas echt spannend! Gaat die ene vriend die altijd geintjes uithaalt trouwen? Pak hem terug tijdens een vrijgezellenfeest en kies voor het Jackass arrangement.

Voor wie niet kan kiezen is er Go Active, een combinatie van paintball en RIB varen. Tip: sluit je actieve dag af met een lekkere barbecue.

Stel je eigen dag samen

Zelf bepalen hoeveel en welke activiteiten je op één dag doet? Dat kan ook. Stel zelf je dag samen uit de activiteiten! Begin bijvoorbeeld met een vatenparcours, waarbij het doel is om het hele team naar het eindpunt te brengen zonder de grond te raken. Doe vervolgens de outback challenge of laat je opsluiten in de spannende escaperoom. Gewoon een rondje waterfietsen of een bootje huren kan ook. Dit is slechts een greep uit de vele activiteiten van Oesterdam Events!

Oesterdam Events in Tholen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, themafeest, workshop, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Klaar voor Archery Tag! Wie blijft als laatste staan? Foto: Oesterdam Events
Klaar voor Archery Tag! Wie blijft als laatste staan? Foto: Oesterdam Events
Scheur met 300 pk over het water! Foto: Oesterdam Events
Scheur met 300 pk over het water! Foto: Oesterdam Events
Ontsnap jij uit de onderzeeër? Foto: Oesterdam Events
Ontsnap jij uit de onderzeeër? Foto: Oesterdam Events
Op avontuur met Expeditie Robinson. Foto: Oesterdam Events
Op avontuur met Expeditie Robinson. Foto: Oesterdam Events