Arrangementen Tholen

4 arrangementen in tholen

DUBBELOP dagtrip

tholen, Zeeland, tegenover kantoor Havenmeester  -  De dubbelop dagtrip is een supergezond semi-actief en volledig verzorgd dagje uit. Boordevol natuur en dubbelop genieten, fietsend én varend!

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 5 mei 2021 

DUBBELOP dagtrip

tholen, Zeeland, De medusa F is afgemeerd tegenover kantoor Havenmeester  -  De dubbelop dagtrip is een supergezond semi-actief en volledig verzorgd dagje uit. Boordevol natuur en dubbelop genieten, fietsend én varend!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 15 mei 2021 

Dichter op het water

tholen, Zeeland, Geersdijk  -  Dichter op het Water is een hele dag varen, ervaren en creëren. Al varend worden we ons gewaar van licht en lucht, van wind en water, van geur en geluid. En aan al deze indrukken gaan we dan ook nog eens op poetische wijze uitdrukking geven.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 19 juni 2021 

Dichter op het water

tholen, Zeeland, De medusa F is afgemeerd tegenover kantoor Havenmeester  -  Dichter op het Water is een hele dag varen, ervaren en creëren. Al varend worden we ons gewaar van licht en lucht, van wind en water, van geur en geluid. En aan al deze indrukken gaan we dan ook nog eens op poetische wijze uitdrukking geven.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 24 juli 2021