De hele dag plezier bij familiepark DippieDoe

Familiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe! Zowel grote kinderen (tot twaalf jaar) als de allerkleinsten hebben hier een leuke dag. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. DippieDoe is een leuk indoor en outdoor speelpark met een kinderkermis. Uitje met kids van verschillende leeftijden? Tip: online staat bij alle attracties van DippieDoe aangegeven hoe spannend iets is en voor welke leeftijd het het leukst is.

Bezoek www.dippiedoe.nl »

Dippie Doe Best

Indoor speelparadijs

Vooral kinderen tot twaalf jaar hebben de dag van hun leven in familiepark DippieDoe. Ook met regen en slecht weer kunnen ze hier eindeloos spelen. Binnen en buiten is van alles te doen! Waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon of beklimmen het spannende parcours van de Klauter Kajuit. Er is een gezellige kinderkermis en voor de allerkleinsten is er de Softplayhoek. Even een moment van rust? Plof neer op een terras bij een van de snackpoints en ga voor een tussendoortje of en complete maaltijd. Handig: eigen eten meenemen mag ook.

Lekker buiten spelen

Is het lekker weer? Het buitenspeelpark is gigantisch! Hier vind je onder andere het leuke Piraten Golf (midgetgolf met een piratenthema), zweefmolen De Draaikolk en een Angry Birds Speeltuin, compleet met vogelnest. Klimmen, graven of zelf sturen en verkeersregels leren in De Polderkarren: de dag is bijna te kort om alles te doen!

De hele dag plezier bij familiepark DippieDoe in Best leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.dippiedoe.nl »

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Klauteren over de touwbrug.

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Zweef in de zweefmolen.

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Kinderen zijn blij bij DippieDoe!