Beoordelingen DippieDoe

Voor kinderen top, voor ouderen minder.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26-07-2017

Datum beoordeling: 26 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Achterstallig onderhoud! Binnen ongelijke vloeren, onvriendelijk voor rolstoelen ( hebben we zelf gelukkig niet nodig!) . De entreeprijs geldt ook voor de ouders/begeleiders. Wordt zo wel een dure dag,waar je meer voor zou terug mogen krijgen. Kocht voor € 1,10 een half bolletje ijs!!

Beoordeling gegeven door A.van rozendaal.

Duur voor deze prijs
1 11111

Bezoekdatum: 05-05-2017

Datum beoordeling: 5 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

Dippiedoe heeft een zeer beperkt assortiment, zeker voor volwassenen ( en die moeten nog betalen ook) je kan het vergelijken met een speeltuin met wat extra's , voor ons de eerste keer maar nooit meer.

Beoordeling gegeven door Bob H.

Leuke dag gehad maar aan onderhoud en poetsen schi
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 18 september 2016

Datum beoordeling: 19 september 2016

Reisgezelschap: gezin

We hebben gisteren een leuke dag gehad maar ik zag dat het onderhoud erg te kort schiet, met name dan binnen. Bij de ballenbak is het erg vies en een aantal dingen zijn kapot. Zom moge met tape vast geplakt en er hing een heel stuk los... tegels in de toilet ruimte kanp of en eraf, waarom wordt hier niks aan gedaan vraag mezelf dan af. Overal spinnenwebben binnen, zelfs bij de kassa's, is toch een stukje hygiëne ook en het komt vies over als klant. Het eten en drinken was allemaal prima en smaakte goed! Erg jammer dat je duur betaald maar het niet schoon is en veel kapotte dingen. Wel erg aardig personeel overigens, jammer dat er niet bij elke attractie personeel stond, waardoor we soms lang moesten wachten totdat iemand terug kwam... ons zoontje van 3 begreep dít ook niet, lastig uit te leggen. Groetjes Angie uit Uden

Beoordeling gegeven door Antieke Selten.

Helemaal TOP!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 Mei 2015

Datum beoordeling: 20 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderfeestje van vandaag was geweldig! Mooi, veilig, schoon park met ontzettend leuke attracties, precies goed voor leeftijdscategorie 7 - 9 jaar. Deze leeftijdscategorie kan makkelijk op eigen houtje door het park struinen. Het duurde wel even voordat ik alle kindjes verzameld had voor het avondeten, ze vlogen alle kanten op, zoveel leuks was er te doen. 1 tip: de Vlaamse frieten vervangen door fijngesneden Franse frietjes want ze waren niet echt lekker en een deel was al sterk afgekoeld. Op heel wat tafels bleven tegen 18:00 uur behoorlijk wat volle frietbakjes achter. Jammer!

Beoordeling gegeven door Bertine Vorstenbosch.

Perfect voor kinderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-12-2014

Datum beoordeling: 19 januari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke binnen en buitenattracties. Kinderen kunnen gewoon lekker gaan spelen, als ouder is het mogelijk om rustig aan het terras te zitten. Alleen is de minimum lengte van sommige attracties een beetje vreemd.

Beoordeling gegeven door Tim.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 mei

Datum beoordeling: 30 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

alles super voor kinderen binnen en buiten en aan het water voor weinig geld behalve een paar kapotte toestellen

Beoordeling gegeven door anastasia.

Super leuk en goed onderhouden park.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: April 2013

Datum beoordeling: 21 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met onze 3 kinderen (6,8 en 9 jaar) komen we een paar keer per jaar naar DippieDoe. Ze vermaken zich de hele dag binnen en buiten met alle leuke attracties. Het park is lekker overzichtelijk en bij iedere attractie staat een vriendelijke medewerker die ook daadwerkelijk oplet. De attracties sluiten aan bij de verschillende leeftijden, ik denk tot een jaar of twaalf. Echt een aanrader en niet te duur.

Beoordeling gegeven door Gijske Geevers.

Verrassend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 maart

Datum beoordeling: 21 maart 2013

Reisgezelschap: met een groep

Een uitgebreid aanbod voor kleintjes en stoere grote kinderen.

Beoordeling gegeven door Reggy van de Langenberg.

erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-09-2012

Datum beoordeling: 1 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

Overzichtelijk, veilig, netjes, schoon, leuke attracties, kinderen kunnen zelf hun gang gaan, genoeg zitplaatsen.

Beoordeling gegeven door S.Hoeks.

Leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2012

Datum beoordeling: 18 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Afgelopen zomer hebben wij een bezoekje gebracht aan Dippiedoe. De dag was uitstekend bevallen. Voor ieder wat wils, hoewel er voor kinderen boven de 15 jaar wat minder te beleven is denk ik. Het park heeft meer te bieden dan wij vooraf verwacht hadden en de horeca, personeel en uitstraling van het park zijn keurig. Een enkele attractie is voor kinderen onder de 1.10m.(grote achtbaan 1.25m.) niet toegankelijk of met een volwassenen, dat kan lastig zijn maar het is helaas in elk pretpark zo tegenwoordig. Er is genoeg te beleven voor de kinderen en voor ons was het terras een mooie uitvlucht.

Beoordeling gegeven door Jos.

6
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: augustus 2011

Datum beoordeling: 30 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op zich een mooi park waar onze kinderen zich prima vermaakt hebben met als toppers de achtbanen. Ik vond het aantal zitplaatsen voor mensen buiten de horica om te weinig. Voorla binnen. Terwijl mijn man koffie bestelde, ik met een ander kind naar de wc was pakte onze andere zoon een pakje drinken uit onze tas. Hij had dorst . Hij werd direkt van het terraas gestuurd. Ik vond dat een vervelende ervaring. Ik kreeg het idee dat het personeel voortdurend op onze vingers zat te kijken. het regende hard buiten en wilden even pauzeren met koffie en dat dit. Deze ervaring heeft onze dippiedoe dag verpest ! Jammer

Beoordeling gegeven door Visser.

Heel veel speelplezier voor 1 prijs
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-07-2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig uitje voor de kinderen. Leuk voor kinderen tot een jaar of 10 a 12. Zelfs de allerjongste (onze jongste was 21 maanden) kunnen hun energie kwijt met het klauterwerk, de ballenbak en de treintjes buiten. Je betaald 1 prijs en hebt dan onbeperkt toegang tot alle attracties. Kinderen hebben de tijd van hun leven. Het is binnen en buiten dus bij slecht weer kan je je binnen ook nog vermaken.

Beoordeling gegeven door Bianca van Berlo.

geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin juli 2011

Datum beoordeling: 25 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ontzettend leuk, bij mooi maar ook bij slecht weer. groot overdekt gedeelte, voor elk kind wat wils. zeker bij mooi weer is het fantastisch, omdat je dan ook lekker buiten kunt zwemmen, met glijbaan en al.

Beoordeling gegeven door groenenberg.

Afzetters
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: februarie 2011

Datum beoordeling: 28 maart 2011

In dippiedoe zijn horeca en park gescheiden waardoor vrijwel alle binnenzitplaatsen onder horeca vallen. Je mag er alleen zitten als je consumptie neemt en geen eigen etenswaren nuttigen. Als volwassene moet je echter wel volledig entree geld betalen (10 euro). Deze combinatie vind ik te gek voor woorden. Hoewel de attracties leuk voor kinderen zijn, zoek ik liever een van de vele alternatieven die er te vinden zijn en waar je fatsoenlijk kunt zitten.

Beoordeling gegeven door Jan.

oplichterij
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6 januari

Datum beoordeling: 6 januari 2011

Mijn zoon en vriend (beide 11) wilden een dagje naar Dippie Doe speciaal voor de nieuwe achtbaan> Daar aangekomen bleek dat ze niet zonder een volwassen begeleiding naar binnen mochten (staat blijkbaar in de kleine lettertjes) Beide kassa stond dat diverse buitenattracties (oa de nieuwe achtbaan) wegens vorst niet geopend waren,vandaag was het gemiddeld 7 graden boven 0) op een ander bordje stond dat wegens het slechte weer diverse attracties niet geopend waren, wat doe je dan je gaat naar huis, maar we hadden via internet 2 kaartjes al gekocht, of je blijft. Ik moest toen Eur. 9,95plus nog een parkeermunt betalen. Waarvoor, mijn zoon en vriend heb ik echt de heledag niet gezien, hebben ook geen behoefte aan een öppassende moeder". Voor de leeftijd van 11 is de binnen Dippie Doe echte hoog.Ik voel dus enigzins opgelicht. Ik zou het waarderen dat bovenstaande vantevoren in alle reclame wordt gemeldt, zoals houdt er rekening bij dat bij bepaalde weersomstandigheden bepaalde attracties gesloten kunnen zijn.

Beoordeling gegeven door Bons.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-8-2010

Datum beoordeling: 27 augustus 2010

IK vind het park heel mooi,maar wat ik steutend vond is dat mensen met de smalle beurs niet de mogelijk hebben om ergens uit de regen hun brood op te eten.zeer klant onvriendelijk.ik heb ervaren dat het personeel je als de een of andere paria volgt.heel erg last van gehad mijn dag was voor een gedeelte verpest.wij zullen dan ook niet zo vlug meer u park bezoeken!!

Beoordeling gegeven door m aspers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-07-2010

Datum beoordeling: 31 juli 2010

echt een super leuk park!!! onze 3 kinderen van 3 en een half hebben er zich kostelijk vermaakt!!, voor dat geld is het echt een leuk dagje weg met de kids

Beoordeling gegeven door tamara.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-04-2010

Datum beoordeling: 16 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door de weerdt-crul m.m..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 augustus 2009

Datum beoordeling: 2 april 2010

Veel variëteit in dingen te doen binnen en buiten, soort kermis met onbeperkt toegang tot de attracties, de lage toegangsprijs is zelfs incl. midgetgolfen (wel opletten dat je balletje niet door het gaas gaat...). Met mooi weer ook leuk strandgedeelte.

Beoordeling gegeven door Jacoline Peek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4x per jaar

Datum beoordeling: 24 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door w.boog.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-10-2009

Datum beoordeling: 30 oktober 2009

Vandaag met onze 2 dochters van 2,5 en 7 jaar naar DippieDoe in Best geweest. Voor allebei zeer geschikt! Bovendien kunnen de kinderen zowel binnen als buiten spelen. Hier en daar kan het wat schoner en er is licht verval waarneembaar. Hopelijk wordt daar snel wat aan gedaan, want het is gewoon een hele leuke speelgelegenheid. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Beoordeling gegeven door A.Schijven.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7 Oktober 2009

Datum beoordeling: 11 oktober 2009

Compliment over uw park.Onze kinderen hebben enorm genoten. Echter wij hebben geen goede indruk gekregen van een attractiemedewerker bij de Achtbaan. De man die deze attractie bediende deed het uitstekend( op zijn badge stond de naam Jack ) maar hij werd regelmatig terzijde gezet door een andere attractieman ( hij werd Piet genoemd ) die het allemaal veel beter wist en ook nog eens onsympathiek en onbeschoft tegen de kinderen was Sorry,maar zo,n man hoort bij uw park niet thuis. Wij waren zeer teleurgesteld.

Beoordeling gegeven door Mevrouw H.Koks.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29-05-2009

Datum beoordeling: 23 september 2009

Goede service veel kinder plezier eten is goed en voldoende keuze mogelijkheid

Beoordeling gegeven door S.Boerema.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09-08-09

Datum beoordeling: 9 augustus 2009

Geweldig! Het is een fantastisch park zowel binnen als buiten. Bijna alle attracties zijn geschikt voor kleine kinderen. De prijs voor consumpties is normaal en de bediening is goed. Het is veilig en overzichtelijk. We komen hier zeer zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Fam. Schlundt Bodien.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: meivakantie

Datum beoordeling: 26 juli 2009

Wij komen uit Hellouw, en zijn inmiddels al meerdere keren, in Dippie Doe land geweest, en het is altijd goed,. Het personeel is tot de laatste minuut aardig, en het is ontzettend overzichtelijk. A.S dinsdag gaan we weer een dag met de kinderen naar Dippie Doe en het is stukje rijden, en we rijden heel wat andere dingen voorbij, maar het is de moeite waard

Beoordeling gegeven door Marjanne den Hartog.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 16 juli 2009

Mooi park goedf onderhouden ontzettend veel te beleven met goed EN slecht weer leuk om naartoe te gaan heerlijke ijsjes in mooie ijswagen buiten voor 75 veel verschillende smaken, eigen eten en drinken mag je gewoon nuttigen meerdere eetgelegenheden met veel keus en schappeliljke prijzen leuk personeel vaak 65+ers leuke nederlandstalige muziek wordt er gedraaid je kan er met mooi weer zelfs zwemmen! Schone toiletten genoeg bankjes en vuilnisbakken wel betaald parkeren daarom mijn cijfer 9. Mijn kinderen gaan het liefst naar dit park echt een AANRADER

Beoordeling gegeven door Mirjam Kamp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 mei 2009

Datum beoordeling: 17 mei 2009

Opvallend vriendelijk en oplettend personeel die toegang tot attracties goed begeleiden. Gezellig dagje uit met binnen en buiten mogelijkheden. Minpuntje is reservering van zitplaatsen d.m.v. jassen e.d. daar zou het personeel nog een aktievere rol in kunnen spelen.

Beoordeling gegeven door Fam. van Eck.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 24 april 2009

Prima!!! veel te doen zowel binnen als bujten, voor de kleintjes maar ook voor de wat grotere kinderen. De kleinkinderen vragen steeds wanneer we weer naar Dippie doe gaan, en dat zullen we ook zeker snel doen.

Beoordeling gegeven door |H de Bresser .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei en aug 2008

Datum beoordeling: 20 maart 2009

EEn geweldig park wij hebben er met onze kleinkinderen al paar keer van genoten Ruim opgezet Voor kinderen tot 12 jaar is er voor elk wat wils De Kids hebben genoten en we gaan in 2009 zeker er weer naar toe Ook de prijs is aantrekkelijk In één woord geweldig

Beoordeling gegeven door j.vanrooijen3@chello.nl.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei en aug 2008

Datum beoordeling: 20 maart 2009

Een geweldig park wij zijn met de kleinkinderen al paar keer geweest en gaan 2009 zeker weer De kids hebben zo genoten Ruim opgezet en voor alle leeftijden tot 12 jaar wat wils Een aanrader voor iedereen!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 februari 2009

Datum beoordeling: 18 februari 2009

mijn kinderen vinden dit park helemaal geweldig er is veel variatie en een dag is eigenlijk te kort ook binnen in de winterperiode is er volop vermaak voor de kinderen vooral omdat er veel variatie is een aanrader voor iedereen en wij zullen nog vaak komen

Beoordeling gegeven door margriet van der Zalm.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 1 november 2008

Heel leuk pretparkje. Onze kinderen van 2 en 6 vonden het allebei superleuk!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 oktober 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Een dikke voldoende!! Heel ruim van opzet, schoon, klantvriendelijk personeel en tevens erg behulpzaam. Wat ik zelf belangrijk vindt is dat de toiletgroepen schoon zijn, en dat was dik in orde! De entreeprijs is het zeker waard: het aanbod spel voor binnen en buiten is erg ruim. Een leuke tip voor een dagje uit.

Beoordeling gegeven door Kim Vermeulen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: eind juni 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Niet te duur atractieparkje. Wel veel te veel herrie (soort kermis)na een paar uur hadden we het dan ook helemaal gehad. een leuke indoor speelplek, maar weinig attractief voor ouders om daar te moeten wachten.

Beoordeling gegeven door Ingeborg van Schayk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

het is ontzettend leuk voor de kinderen, ook ontzettend veilig ze kunnen niet van het terrein af. ook zeer geschikt voor een schoolreisje. mijn dochter is al 2 keer met een schoolreisje geweest en ze geniet er nog steeds van, ze is 10 jaar. zelfs mijn oudste dochter van 12 jaar geniet nog steeds van.

Beoordeling gegeven door jolita van pelt.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-7-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

een leuk dagje uit voor een hele aantrekkelijke prijs. Entree 9 euro als je een kortingsbon uit print bij www.uitmetkinderen.nl krijg je nog eens 25% korting. Het is een binnenspeeltuin en een binnenkermis en een grote buitenspeeltuin met ook nog attracties buiten zoals een achtbaan ,zweefmolen en nog veel meer. Wij zijn er van 10.30 tot 18.00 geweest en de kinderen waren er nog niet klaar mee. Het is tot de leeftijd tot ongeveer 10 a twaalf jaar. 1 min puntje vandaar die acht het horeca gebeuren was veel te duur. Maar je kon ook je eigen eten meenemen maar dan niet op de terrasjes.

Beoordeling gegeven door marjon de jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-07-2008

Datum beoordeling: 23 juli 2008

Dippiedoe is uitgebreid tot een echte atractiepark! Bij slecht weer kan je binnen spelen en als het lekker weer is kan je buiten genieten van de talloze atracties. Mijn kids (8 en 9) kunnen daar hun gang gaan zonder dat ik elke keer mee hoeft te gaan. omdat het park dicht is en de kinderen maar via 1 uitgang naar buiten kunnen is het veilig ze alleen te laten spelen.Wij komen er al jaren en Dippie doe heeft in de loop van de jaren een dikke voldoende verdiend!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Heel gevarieerd. Binnen en buiten veel te beleven. In de zomer lekker buiten zwemmen. Prijs kwaliteit super goed. Zeer leuk voor kinderfeestjes ook. Super leuk en veilig voor allerlei leeftijden is er wel wat leuks !!

Beoordeling gegeven door n. Lokin.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Wij zijn afgelopen weekend naar Dippie Doe in Best geweest. Mijn zoon was hier zelf eerder geweest op schoolreisje. Wij kenden het nog niet, maar het was helemaal top. Het voelde heel goed aan, wij konden lekker op het terras buiten zitten terwijl onze zoon van 6 zijn zus meenam om dippie doe te ontdekken. Ook zij vond het ondanks haar 11 jaar ook heel leuk. Ik vind wel dat het tot een jaar of 10 een leuk park is, daarna worden ze a snel te oud hiervoor. Het eten was goed, lekker broodje gezond, de wc's waren schoon (heel belangrijk) en het personeel was ook heel vriendelijk. Al met al voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Esther van Kuilenburg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Sept 2007

Datum beoordeling: 14 mei 2008

Een zeer leuke dag, waar onze drie dochters (3, 6, 8 jaar)het nog steeds over hebben. En als ik zeg zullen we ergens naar toe gaan, dan hebben ze alledrie als antwoord dippie doe.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-03-2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Heel erg leuk voor kinderen, vanaf ± 1 1/2 jaar, en bij mooi weer kunnen ze nog lekker zwemmen ook. Het is een leuk dagje uit tegen een zeer betaalbare prijs.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-11-2007

Datum beoordeling: 4 april 2008

Veel plezier voor de kids, en daarmee automatisch ook een leuke dag voor de ouders.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geweldig park. Wordt steeds mooier. Zowel binnen als buiten. Steeds meer attracties voor jong en iets ouder. Goede prijs kwaliteit verhoudeng. Aanrader.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: carnavalsvakantie

Datum beoordeling: 28 februari 2008

Heel leuke binnenspeeltuin met buiten ook vanalles. Netjes en overal staan mensen bij die de boel in de gaten houden. Er zijn verschillende attracties voor alle leeftijden. De entreeprijs voor volwassenen vind ik wel hoog. Je mag geen eten en drinken meenemen, maar wat je daar koopt is allemaal lekker en goed verzorgd

Beoordeling gegeven door Dippiedoe Best.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 20 januari 2008

mijn kinderen van 4 en 6 zijn helemaal weg van dippie doe. Bij slecht weer ook genoeg binnen tedoen. Ze spelen steeds weer met andere kinderen dus ieder keer weer opnieuw een uitdaging bij dippie doe.

Beoordeling gegeven door miriam tibosch.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 14 januari 2008

Erg leuk uitstapje voor de kids. Neem voor jezelf een berg lectuur mee en je komt zelf ook tot rust. Er staan bij de atracties zelf ook nog mensen die de kinderen begeleiden en doen dat super!!

Beoordeling gegeven door Klaassens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 26 december 2007

Fantastisch binnen en buiten speelpark. Voor elke leeftijd wat wils. Ik ga er regelmatig met mijn 3 jongens (5, 8, 10) naar toe. Zelfs de oudste vermaken zich daar prima. Dippie Doe doet er ook zijn best om het voor alle leeftijden een aantrekkelijk park te maken. Wij als ouders zitten heerlijk op het binnen of buiten terras te genieten van een drankje en/of een hapje terwijl de kids spelen

Beoordeling gegeven door DippieDoe Best.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 5 oktober 2007

Geweldig park voor iedereen met jonge kinderen. Een zeer schappelijke intreeprijs, vriendelijke en behulpzame medewerkers en ook de prijzen van eten en drinken zijn 'normaal'en niet zoals in sommige parken zeer duur. De kinderen kunnen veilig rondzwerven en gebruik maken van alle attracties. Met twee jongens van 8 en 10 hebben wij ons hier prima vermaakt. Zijn ondertussen al twee keer terug geweest.

Beoordeling gegeven door N.N..