Wandelen in de beeldentuin Beelden in Gees

Beelden in Gees

Uitgestrekte gazons, slingerende bospaadjes en tuinen met allerlei soorten bomen, planten en grassen. Dwaal urenlang door de rustieke beeldentuin Beelden in Gees en wandel van grote open ruimtes naar intieme thematuinen met elk een eigen karakter. Verspreid door de Engelse beeldentuin staan verrassende kunstwerken opgesteld. Bovendien is er een galerie waar kunstenaars hun schilderijen tentoonstellen en een terras om bij te komen van de wandeling.

In een uitgestrekt en verstild Drents landschap ligt de beeldentuin Beelden in Gees. De aangelegde Engelse tuin is zeven hectare groot en een waar paradijs voor natuur- en kunstliefhebbers. Wandel over het slingerende bospad en geniet van mooie doorkijkjes, grote vijvers en romantische boomgroepen. Verspreid door de tuinen staan kleine bankjes en besloten schuilhutten om heerlijk te genieten van de rustige omgeving. Alle bijzondere planten en bomen zijn duidelijk voorzien van naambordjes en worden vergezeld door beelden van dertig Nederlandse en internationale kunstenaars. Een tuin waar je niet snel uitgekeken raakt.

Beelden in Gees in Gees leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Beelden in Gees

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.