Speelboerderij Het Aardbeienhof

Wie houdt er niet van zo'n heerlijke sappige aardbei? In het Aardbeienhof geniet je de hele dag van de zomerse vruchten en kun je bovendien lekker spelen! Leef je uit op de springkussens of race je rot op de skelterracebaan.

Aardbeienhof

Speelboerderij Het Aardbeienhof is een leuk en betaalbaar uitje voor het hele gezin. Kinderen vermaken zich uren op de springkussens, in de ballenbak of in de knutselhoek. Er is ook een buitenspeelplaats met een skelterracebaan en trampolines. De binnen- en buitenspeeltuin zijn samen wel drieduizend vierkante meter groot. Via het speelterrein is er een speurtocht naar het aardbeienkasteel.

Een bezoekje aan Het Aardbeienhof is een echte beleving. Kinderen komen terecht in een sprookje, samen met de aardbeienkoningin Tralala, de aardbeienkoning Zoet en Sappig en hun twee kinderen Aardje en Bloesem. Ontdek in het park hoe zij met z'n vieren voor de aardbeien zorgen! Iedereen mag zelf aardbeien plukken en er zijn regelmatig

Aardbeien proeven

Daarnaast is de speelboerderij ook een echte aardbeienkwekerij. Kinderen krijgen een excursie door de kassen en leren veel over aardbeien. Hoe kan het bijvoorbeeld dat er het hele jaar door Nederlandse aardbeien geteeld kunnen worden? Op het terras geniet je van een prachtig uitzicht over het boerenlandschap en lik je vingers bij een coupe aardbeien met slagroom.

Speelboerderij Het Aardbeienhof in Gemert leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.