Beoordelingen Speelboerderij Het Aardbeienhof

Sluiten deze aanfluiting!
1 11111

Bezoekdatum: 22-06-2018

Datum beoordeling: 23 juni 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

1 oplossing voor de aarbeienhof. SLUITEN! Gisteren met de kleinkinderen geweest. Als je op de site kijkt lijkt het heel wat. In werkelijkheid staan er binnen 4 spring "kastelen" waarvan er 1 lek was. De grote aardbij is zodanig opgesteld dat er 5 kinderen met hun hoofd tegen het plafond knalde. Ook is dit ding echt gevaarlijk, de rand om dit onding is veel te smal. Als kinderen iets te hard naar beneden glijden stuiteren ze via de rand direct op het beton. Binnen rook het ook echt smerig, alles was en zag er vies uit. De toiletten waren de afgelopen dagen zeker niet schoongemaakt, de uitwerpselen zaten op de pot en vloer. Het was niet mogelijk om je behoefte te doen zonder in een plas urine te stappen. Buitenspeeltuin was helemaal belachelijk. 1 klimtoestel in een bak zand, de glijbanen waren dicht getimmerd. Maar de schommels werkte wel ;-) De skelters waren zeer slecht en zouden snel vervangen moeten worden, waren stuk en roestig. Dan het aardbeien plukken, je mocht voor 3 euro nog geen 250 gram de restjes aardbeien plukken, een zichzelf respecterend bedrijf zou deze aardbeien niet verkopen, maar geld is geld! Op de foto's is een treintje te zien, waarschijnlijk is die al in elkaar gestort want die was echt nergens te zien, schminken deden ze niet meer, in de vakantie periode gingen ze wel weer wat potjes neerleggen werd er verteld. Pannenkoeken kan je daar ook wel vergeten, daar was het geen tijd voor volgens een medewerker. Mensen wees wijs en loop deze tent hard voorbij en geef je geld liever uit bij een ondernemer die wel iets om zijn bedrijf geeft.

Beoordeling gegeven door Ton.

tegenvaller
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 30 juni 2018

Datum beoordeling: 7 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ziet er verouderd uit. binnen is het niet groot. twee luchtkussens waarvan 1 echt wel aan update toe is. ook klim toestellen zijn verouderd. buiten was stuk afgezet waar je niet kon spelen. geen aardbeienkoningin aanwezig. softijs apparaat was stuk terwijl je dat bij de consumptie zou krijgen. krijg je een huismerk raketje. hier gaan we niet meer terug

Beoordeling gegeven door Linda .

Blamage!
1 11111

Bezoekdatum: 2 mei 2018

Datum beoordeling: 2 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Binnen stinkt het naar muffigheid en vocht dus aangewezen op buiten. Daar trampoline en het hele speeltoestel afgezet met politielint voor onderhoud. Kids aangewezen op skelterbaan, wat zand en wip.. Maar nooit voldoende om iedereen iets te kunnen laten doen!!! Twee minuten binnen en toen omgedraaid! Echt een aanfluiting.

Beoordeling gegeven door Natasja.

viel erg tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 21 juli

Datum beoordeling: 21 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

aangekomen om 13.00 uur mag je daar wachten voordat je om 15.00 uur aardbeien mag plukken in een heel klein doosje waar je voor moet betalen. We hebben geen excursie gehad, geen koning, koningin en ook geen 3 kinderen van hun gezien. Bij binnenkomst vroegen we naar het jam maken maar dat was er ook niet. Dat zou na het aardbeien plukken zijn ????

Beoordeling gegeven door E. Wijnen.

Teleurstellend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5-7-2017

Datum beoordeling: 6 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zag er verlopen en slecht onderhouden uit. De springkussens binnen waren gevaarlijk. Tijdens ons bezoek vielen er 2 kinderen af op de stenen. Geen toezicht. Treintje reed niet. De aardbeien die je kon plukken hingen veel te hoog. Gebakje viel tegen. Personeel was vriendelijk

Beoordeling gegeven door Yvonne Kersjes.

Behoorlijk teleurstellend
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29-4-2017

Datum beoordeling: 29 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de eerste keer bezocht. Er reed geen treintje wat jammer was. Had meer verwacht, meer speeltoestellen voor kinderen van rond 2/3/4 jaar, o.a. veilige dichte schommel buiten, wipkip. Knutselruimte was niet begeleid.Animatie voor de kinderen iets vertellen of zang/dans.Hopelijk komt er wat uitbreiding!!!

Beoordeling gegeven door Oma.

fantastie
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5 februari 2017

Datum beoordeling: 8 februari 2017

Reisgezelschap: gezin

Gezellig met mijn kids geweest. Zeker een aanrader mooi overzichtelijk en ook gezellig voor de ouders we hadden met de vrienden gesproken kids spelen en wij bijkletsen. Super Ron

Beoordeling gegeven door Ron.

Alles is lek. Luchtkussens, banden van auto's.
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 30 oktober 2016

Datum beoordeling: 29 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Klein en oud. Bijna alles is kapot en het stinkt. Voor ons de eerste en de laatste keer. Misschien dat het in de zomer leuker is.... 5,50 per kind.

Beoordeling gegeven door T .

Teleurstellend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26 juli 2016

Datum beoordeling: 26 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag geweest en het viel heel erg tegen! Teleurstellend, treintje wat niet ging rijden, geen aardbeien "koningin" etc wat wel allemaal op de site vermeld staat, zo ook geen toneelstuk in t "kasteel" aardbeien plukken betaal je weer extra voor, prijzig, oude stal met oude niet onderhouden speelgoed, geen sfeer en ga zo maar door jammer maar helaas maar geen tweede keer voor ons meerdere ouders en oma's waren aan het klagen toen wij er waren. Het is je dag en geld niet waard

Beoordeling gegeven door Gaby.

Geweldige ervaring gehad
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 Maart

Datum beoordeling: 2 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuke ervaring gehad! Mijn kinderen van 4 en 6 hebben heel veel lol gehad tijdens het pony rijden

Beoordeling gegeven door Niels.

vur ons nie meer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: carnavalsvakantie

Datum beoordeling: 6 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

't lijkt vooraf mooi, maar dat valt in werkelijkheid wel wat tegen. Ouwe traptractortjes waarvan het wiel nog maar amper rond gaat van de gaten. Onze kinderen zien dit niet en vermaken zich overal wel, echter wanneer je entree vraagt mag je er toch ook wel iets meer van verwachten. We betaalden namelijk € 20,5 voor 2 spelende kinderen. Jaja.... we moesten namelijk niet alleen voor de ouders (2x 2,- euro) maar ook voor onze slapende pasgeboren dochter die in de wieg ligt de slapen het volle pond van 5,50 euro betalen. Echt belachelijk!! In deze omgeving is zat beters te krijgen!! Echter doordat het aardbeienseizoen nog niet is begonnen hebben we mogelijk niets leuk meegekregen van de 'aardbeien' activiteiten.

Beoordeling gegeven door Ruud.

LEUK EN LEKKER
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 september

Datum beoordeling: 25 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een dagje Aardbeienhof is wat ik iedereen aanraad! Toen wij er waren was het weer niet zo mooi. het Regende af en toe en het was koud buiten. Toch hebben we ons uitstekend vermaakt in het Aardbeienhof. De kinderen praten nu nog steeds over prinses Bloesem waarmee ze mochten dansen. Ook vonden ze het aardbeientreintje erg leuk vooral omdat ze mochten gillen en de handen omhoog mochten doen als er getoeterd werd. Het personeel is erg kindvriendelijk en sociaal. Wij komen zeker nog eens terug!

Beoordeling gegeven door A..

TE GEK
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-09-2013

Datum beoordeling: 25 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Nou voor deze prijs zoveel vermaak, een lekkere aardbei met chocolade bij binnenkomst, binnen en buiten spelen, met het treintje mee, het aardbeienkasteelbezoeken met de aardbeienkoningin, geschminkt worden door een prinses, dansen met een prinses de kinderen en ik vonden het Te gek.. We komen tijdens de herfstvakantie weer terug!!

Beoordeling gegeven door Sofia.

Jammer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 24 augustus 2013

Datum beoordeling: 24 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prijs kwaliteit verhouding is het grootste probleem. Als volwassene moet je entree betalen (maar 2euro) maar daar krijg je als ouder niets voor terug. Door je consumpties zou die prijs al betaald moeten zijn. De consumpties zijn gewoon geprijsd, terwijl dit in veel van dit soort parken een stuk lager geprijsd is. Een kan ranja koste bijvoorbeeld 3,50 euro. Er zou veel georganiseerd worden voor de kinderen, zoals aardbeien plukken en ritje naar het aardbeien kasteel. (Dit kasteel stelde ook niet veel voor, paar geschilderde houten planken en de deur op slot) Niets van dit alles gezien. Ze konden een piep klein aardbeien plantje planten om mee naar huis te nemen. Hier moest je wel weer 2 euro voor bij betalen. Dit was overigens voor alle extra activiteiten zo. De aardbeien disco was gratis, maar duurde slechts 2 liedjes, onderbroken door een mededeling. Veel speelgoed, zoals skelters zijn zo oud dat je het zelf thuis niet eens via marktplaats zou verkopen, maar naar de stort zou brengen. Verder was de speeltuin veel kleiner als beschreven stond. Het is idd een groot terrein, maar bestaat hoofdzakelijk uit aardbeienplantjes waar je niet zelf doorheen mocht lopen. De kinderen vonden het er overigens wel heel leuk, maar wij als ouder hebben het gevoel dat we teveel hadden betaald voor wat we kregen. Voor ons wordt het volgende keer toch DeHullies. Qua entree voor kinderen iets duurder, maar volwassenen zijn gratis. Consumpties zijn daar laag geprijsd, waardoor je je daardoor niet geremd voelt, meer koopt en langer blijft.

Beoordeling gegeven door Natalie.

ach ha
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juni 2013

Datum beoordeling: 15 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op zich kunnen er de kids zich hier best wel vermaken, maar aan alles is te zien dat het stilaan oud aan het worden is. op zich niet erg, maar als je bv de klimberg bekijkt , daar steken de betonijzers uit de rioleringsbuizen waar de kinderen door lopen..de skelters leveren op marktplaats ook geen 5 euro op en als je het menu bekijkt staat er dat er overal aardbeien bij zouden zitten , maar helaas.....overigens was de wafel met aardbeien wel erg lekker...als je in een straal van 25km rond gemert kijkt zijn er legio mogelijkheden waar het voor niet eens zoheel veel meer ( euros) veel moderner en uitgebreider is. dat is dan ook meteen het voordeel , het is er niet duur. kortom, aardig voor een keertje , maar de volgende keer toch ergens anders naartoe denk ik.

Beoordeling gegeven door bart.

een echte aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 juli 2013

Datum beoordeling: 10 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heb je even wat minder inspiratie voor een leuk uitje deze vakantie? Ga eens naar het ‘Aardbeienhof’ in Gemert. Wij zijn vandaag voor de eerste keer geweest en het was een zeer geslaagde dag. Het Aardbeienhof is een grote speelboerderij met allerlei extra leuke activiteiten tijdens het aardbeienseizoen Zo mochten de kinderen vanochtend een eigen bakje vullen met zelf geplukte aardbeien. Hoe leuk ( en lekker ) is dat? Normaal gesproken is dat 2 euro per bakje, maar in de Vriendin Zomerspecial zit een bon voor een gratis bakje. Daarnaast werden we in een treintje door de aardbeienvelden gereden en bracht de Aardbeienkoningin ons naar haar kasteel. De meiden werden geschminkt en mochten dansjes doen met alle ‘inwoners’ van het Aardbeienhof. Er zijn nog veel meer activiteiten, zoals een speurtocht met een knapzak en een workshop aardbeienjam, maar daar kwamen wij niet aan toe. De speeltuin ( zowel binnen als buiten ) was dan ook wel heel erg leuk met diverse trampoline`s, een ballenbak, schommels, klimtoestellen, springkussens, een verkeerstuin en nog veel meer. Geschikt voor de hele kleintjes, maar ook voor de grotere kids van een jaar of 9. Bovendien was er in verband met het mooie weer een heuse waterglijbaan. Wat ik zo leuk vind is dat er zo goed op de details is gelet. Bij binnenkomst krijg je een ( chocolade ) aardbei, op de menukaart staan allerlei aardbeiengerechten en de meiden kregen een aardbeiensnoepje toen ze naar huis gingen. Ook de inrichting is één en al aardbei. Wat dacht je bijvoorbeeld van een springkussen in de vorm van een gigantische aardbei? Wat dit uitje nog eens extra aantrekkelijk maakt is de betaalbaarheid. Voor kinderen betaal je 5,50 en voor volwassen 2 euro. Kortom: Aardbeienhof in Gemert…een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Jo.

Fantastisch!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 mei

Datum beoordeling: 5 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben het echt heel erg leuk gehad in het aardbeienhof. Het was mooi weer dus konden lekker op het terras gaan zitten in de zon terwijl de kinderen gingen spelen. Er is heel veel te beleven. Ik vond het heel leuk dat we vanaf 3 uur door het aardbeienpad zelfstandig mochten lopen. Zo zie je de echte aardbeienteelt. de kinderen konden mee plantjes planten en plukken tegen een prijs van €2,- en mochten het mee naar huis nemen! De kinderen zijn nu nog steeds te praten over de poortwachter en twinkeltje. Ook het Aardbeienbos was heel leuk om een picknicktocht in te doen voor €3,-. wat leuke vragen beantwoord zodat de kinderen toch nog iets leren van de aardbei en gezellig gepicknickt. Ook vond de oudste van 9 jaar het leuk. Wij komen zeker weer terug op 9 juni want dan is er aardbeiendag! in 1 woord FANTASTISCH!

Beoordeling gegeven door Kristel.

Oud
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9 mei 2012

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Het staat mooier om schreven dan dat het is , en voor kinderen vanaf 7 jaar is het eigenlijk niet meer leuk . Consumptie er aan de prijs

Beoordeling gegeven door Mols.

te gek
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-11-2012

Datum beoordeling: 29 november 2012

Reisgezelschap: met een groep

Nou voor deze prijs zoveel vermaak, binnen en buiten spelen, Sinterklaas op bezoek, samen met de pieten pepernoten bakken en daarna nog pieten diploma halen. Te gek.. We komen tijdens de winterspelen weer terug!! aardbeienhof tot dan

Beoordeling gegeven door Sanne Berendsen.

niet voor herhaling varbaar
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 9 september2012

Datum beoordeling: 9 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Erg vervelend dat er geen enkel meegebracht eten mag worden genuttigd, temeer daar er alleen vette hap wordt verkocht. Speeltoestellen zijn vernieuwd, maar de skelters zijn erg oud en voor kleine kinderen onbruikbaar. Erg zwaar trappen met zoveel roest. Slecht verlicht binnen, weinig binnenspeelgoed. Personeel jong en slecht opgeleid, vooral gericht op hun eigen gemak en niet op de klant

Beoordeling gegeven door Laura.

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26/07/2012

Datum beoordeling: 26 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park is inmiddels aan het verouderen en dat zie je. Skelters kapot, stoplichten defect etc. Kleine dingen maar wel een doorn in het oog. Verder vonden wij het zelf erg vervelend dat je geen enkel zelf meegebracht etenswaar mag gebruiken. Zelfs op een snoepje wordt je aangesproken. Ik snap dat ze willen verdienen maar ik vind de prijzen voor het eten behoorlijk hoog, zeker voor wat je krijgt. 1 liter ranja voor 3,50. De broodjes waren echt niet lekker en heel klein. Zelfs mijn dochter van 4 had na 1 luxe broodje van bijna 4 euro nog honger. Kids hebben uiteindelijk wel lekker gespeeld, tja en daar doe je het voor!

Beoordeling gegeven door Kampen.

GEWELDIG
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1803 2012

Datum beoordeling: 28 maart 2012

Reisgezelschap: gezin

Pas geleden ben ik er geweest met mijn 3 kinderen, ik ben er al een paar keer eerder geweest. En als het animatieteam aanwezig is raad ik het je zeker aan om te gaan! Mijn kinderen vertellen er nu nog steeds over hoe leuk ze waren! Maar ook buiten de animatie, is het een heel mooi en verzorgd park. Het meeste personeel staat met een glimlach achter de balie.

Beoordeling gegeven door V. Raven.

Een aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-1-2012

Datum beoordeling: 24 januari 2012

Reisgezelschap: gezin

Kinder en wij hebben ons uitstekend vermaakt met het meeleeftheatter en de winterspelen. prijs kwaliteit verhouding is prima

Beoordeling gegeven door J van de Vlier.

Te gek
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 december 2011

Datum beoordeling: 11 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben een kei leuke dag gehad. de kinderen hebben zich uit kunnen leven samen met de muziek pieten en de stunt pieten. Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door Marieke Leenders.

Een leuk dagje speelplezier!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-8-2011

Datum beoordeling: 10 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Een leuk dagje uit met als thema "de aardbei". Mijn kinderen van 3 en 1,5 jaar hebben zich er prima vermaakt. Diverse leuke speeltoestellen zowel binnen als buiten, een kinderdisco, een knutsel- en schminkhoek. En ze hebben hun eigen bakje aardbeien geplukt en tegelijkertijd geleerd hoe de aardbeien aan de plantjes groeien. De prijs/kwaliteit is in prima verhouding, ondanks dat je zelf geen eten of drinken mag meenemen. Kortom voor herhaling vatbaar!!

Beoordeling gegeven door A. S..

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-08-2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

kwaliteit prijs verhouding zeer goed. overzichtelijk spelen. En hoe blij kun je kinderen maken met een bakje zelfgeplukte aardbeien.

Beoordeling gegeven door fam. de Jong.

Kei leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 mei 2011

Datum beoordeling: 23 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zijn nu na een paar maanden weer komen kijken. Leuk om te zien dat er toch weer nieuwe dingen zijn (luchtkussens e.d.). Ook vonden wij het als ouders leuk dat er bordjes langs het pad naar het aardbeienkasteel stonden, waarin de teelt stond uitgelegd. Onze kinderen hebben zich uitermate goed vermaakt. Wij vonden de prijs/kwaliteit verhouding prima. Hebben ook nog met de eigenaresse gesproken. Echt een leuk mens.

Beoordeling gegeven door Fam. Thijssen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: begin 2010

Datum beoordeling: 28 mei 2010

Als uitje voor jonge kinderen: zeer geslaagd. Jammer punt: het personeel is niet erg vriendelijk ingesteld en wilt alleen zo veel mogelijk geld binnen halen wat betreft consumpties. Gelukkig hebben mijn kinderen dat niet door, ik erger me er wel aan.

Beoordeling gegeven door Cornelissen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Onze dochter van 4 vermaakt zich prima in de ballen-bak, luchtkussen, glijbaantjes, disco en buiten is nog de skelterbaan en een speel- en klimtoestel. Het leukste vindt ze toch het zelf mogen schminken. Entree is een paar euro.

Beoordeling gegeven door P. de Rooi.