Speelboerderij Het Aardbeienhof - GESLOTEN

Speelboerderij Het Aardbeienhof

Dit uitstapje bestaat niet meer. Wie houdt er niet van zo'n heerlijke sappige aardbei? In het Aardbeienhof geniet je de hele dag van de zomerse vruchten en kun je bovendien lekker spelen! Het Aardbeienhof is op afspraak open voor groepen. Vier hier bijvoorbeeld een familiedag of kinderfeestje.

Schoolreisjes en kinderfeestjes

Kinderen vermaken zich op de springkussens, in de ballenbak of in de knutselhoek. Er is ook een buitenspeelplaats met een skelterracebaan en trampolines. De binnen- en buitenspeeltuin zijn samen wel drieduizend vierkante meter groot. Via het speelterrein is er een speurtocht naar het aardbeienkasteel.

Aardbeien proeven

Daarnaast is de speelboerderij ook een echte aardbeienkwekerij. Volg met familie of collega's een excursie door de kassen en leer alles over aardbeien. Hoe kan het bijvoorbeeld dat er het hele jaar door Nederlandse aardbeien geteeld kunnen worden? Op het terras geniet je van een prachtig uitzicht over het boerenlandschap.

Speelboerderij Het Aardbeienhof in Gemert leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Speelboerderij Het Aardbeienhof

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.