1

Bezoek een fabriek met Fabrieksuitje


-advertentiepositie-Fabrieksuitje neemt je mee ter land, ter zee en in de lucht!

Laat het werk even voor wat het is en verruil het kantoor voor een wereld vol snelle auto's: neem met het hele bedrijf of je vrienden een kijkje achter de schermen in de fabriek van Audi, BMW of Volkswagen! Speciaal voor de echte autoliefhebber biedt Fabrieksuitje allerlei arrangementen.Sluit de dag af met actie en rijd mee op het circuit van Porsche in Leipzig. Of bestuur zelf een tank bij Fursten Forest. Fabrieksuitje regelt alles voor je zodat je de hele dag in de watten wordt gelegd.

Strakke auto's en luxe schepen

Het is niet alleen auto's wat de klok slaat. Dompel je met vrienden, collega's of clubgenoten onder in de jetsetwereld van goed bier, luxe schepen en indrukwekkende vliegtuigen. Met Fabrieksuitje kun je allerlei brouwerijen en fabrieken bezoeken. Elk uitje is elke dag anders, precies zoals jij het wilt.

Tip: Ga met Fabrieksuitje naar de Meyer Werft in Papenburg. Hier worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd!

Er zijn uitstapjes door het hele land en over de grens in Duitsland en België te boeken bij Fabrieksuitje. Een greep uit het aanbod:

  • Bezoek de Mercedes Fabriek in Bremen en rijd daarna op een parcours in een 4x4!
  • Neem een kijkje achter de schermen bij Van Amersfoort Racing, waar bekende racenamen zoals Max Verstappen vandaan komen.
  • Er is zelfs een ideaal arrangement voor theeleuten: bewonder een fabriek vol bevroren thee bij Bünting Thee.

Bezoek een fabriek met Fabrieksuitje in Zwolle leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.fabrieksuitje.nl

Bezoek een fabriek met Fabrieksuitje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.