Schaatspret voor iedereen op IJsbaan De Meent Bauerfeind


De Meent Bauerfeind

Zwierende stelletjes, stuntelende kinderen, maar ook snelle schaatsers begeven zich graag op het ijs van IJsbaan De Meent Bauerfeind. De ijsbaan in Alkmaar heeft een 400-meterbaan en een ijshal. Winterplezier voor iedereen! Op de binnenbaan van de 400-meterbaan kunnen de snelle schaatsers hun rondjes maken. Kinderen schaatsen gezellig in de met lichtjes versierde ijshal. Op vrijdag draait er 's middags discomuziek en komt 's avonds een dj het ijs op. Een gezellig avondje in beweging!

Discoschaatsen in de ijshal van IJsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar

Schaatslessen en ijshockey

Het wordt van iedere Nederlander verwacht, maar niet iedereen is even vlot op de schaats. Bind dan de schaatsen onder in Alkmaar voor Try before you Glij:
  • 2 x toegang tot de ijsbaan
  • 2x schaatshuur
  • 2x schaatsles
  • 2x warme chocolademelk
Een goede start van de winter! Op IJsbaan De Meent Bauerfeind geeft schaats- en skeelerschool In Balans verschillende lessen, voor beginners en gevorderden. Of een aantal leuke opfrislessen. Ook leuk is ijshockey, wat verschillende teams op IJsbaan De Meent Bauerfeind spelen.

De Meent Bauerfeind in Alkmaar leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Meent Bauerfeind

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.