Jan van Cuijk Partyboot

Jan van Cuijk Partyboot

De Jan van Cuijk Partyboot voert feestgangers, dagtoeristen en andere gasten over de Maas langs pittoreske dorpjes en stadjes. Vanaf de boot heb je een prachtige uitzicht over het water. Op alle dekken bevindt zich een gezellige bar en dansvloer. Je kunt lekker uitwaaien op het zonnedek, dineren in de lounge of gewoon gezellig praten aan de bar. Telkens als je naar buiten kijkt, is het decor weer anders als daarvoor.

De boot is te huur voor bijeenkomsten en feesten. Jan van Cuijk organiseert thematochten zoals een Piratenfeest, Tropical Cruise, Hollandse Smart of Back to the Seventies. Het is ook mogelijk om een all-in arrangement te nemen. Deze arrangementen zijn inclusief een vaartocht van circa 4,5 uur, welkomstdrankje, vrij drinken, borrelbuffet en een bittergarnituur.

Let op: de Partyboot heeft verschillende opstapplaatsen. Kijk ook bij de Maashopper.

Jan van Cuijk Partyboot in Cuijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Jan van Cuijk Partyboot

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.