Landal Twenhaarsveld

Landal Twenhaarsveld

Landal Twenhaarsveld is een luxe bungalowpark met 278 vakantiewoningen, gelegen aan de voet van de Holterberg. Op het park vind je van alles voor sportief vermaak: zwembad, tennisvelden en tafeltennistafels, poolbiljart en sportvelden. Honden zijn op dit park bijzonder welkom. Trouwe viervoeters en hun baasjes nemen hun intrek in een speciale hondenbungalow. Op en rond het park zijn diverse routes die hond en baas samen kunnen lopen.

Maar vergeet vooral niet de prachtige omgeving buiten het park te verkennen. Twenhaarsveld ligt aan de voet van De Sallandse Heuvelrug. Een uniek natuurgebied met heide, bos en bijzondere vegetatie als de jeneverbes. Dit is ook de enige plek in Nederland waar de korhoen voorkomt. Deze bijzonder vogel is familie van de fazant en vertoont zeer opvallend baltsgedrag. Wie weet spot je hem tijdens een wandeling!

Landal Twenhaarsveld in Holten leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Landal Twenhaarsveld

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.